2013. május 23., csütörtök

szabadnap sok teendővel.

Az úgy szokott történni velem, hogy amikor ébredezem, akkor eszembe jut az egyik feladat, hogy azzal kellene kezdeni a reggelt. Ez ma a posta volt. Fel kell adni a hibás SD kártyákat kínába. Szerencsére ehhez már minden elő van készítve: buborékos boríték, megcímezve felbélyegezve, ajánlott blanketta stb. Nem sokkal később felötlik a másik feladat, meg a harmadik, és amikor már annyi összegyűlik, hogy nem is tudom őket az ágyban fekve sorba állítani, akkor kipattanok az ágyból és elkezdődik a nap.

Gyerünk kitenni az ágyneműt az erkélyre, megpermetezni a smaragdfa magokat az üveglap alatt, fürdőszoba és felöltözés. Közben persze meghallgatom a híreket és ha ezek már készen vannak, akkor készülhet a reggeli.

Mire Möci lejött, már egy picit összerámoltam a konyhában. Parancsára leszedtem és elrámoltam a ruhákat a fregoliról, beraktam mindent a mosogatógépbe és elindítottam és csak ezek után indultam el a postára.
Visszajövet még kiteregettem, a mosógépet is elindítottam és utána ültem le a számítógéphez intézni az online ügyeimet.
Möci csaszatolta a lakást és elkezdte készíteni az ebédet, engem pedig megkért, hogy hozzam el a javítóból a Csabi óráját. Ebédre valami csuda készült. Friss káposztából, újkrumpliból és füstölt tarjából valami tejfölös, igazi nyári kaja. Kétszer is szedtem belőle és még azt is elterveztem, hogy ezt beírom a receptkönyvem új kiadásába.

Közben alkudoztam egy Acer Notebookra az aprod.hu-n. Este hatra össze is jött az üzlet. Elmentem érte az Örs vezér térre. Otthon együtt bontottuk ki a csomagból és együtt örültünk neki. Most a soron következő legfontosabb feladat a régi, tönkrement gépről lementeni az adatokat, megjavíttatni és túladni rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése