2013. május 21., kedd

Áron elindult az Erdei Iskolába

Sikerült időben felkelnünk. Áron már hatkor lement a CBA-ba kajáért és üdítő italért. A reggeli ugyan egy kicsit kapkodós volt, de végül 3/4 7 után el tudtunk indulni a Déli-be. Megfeledkeztem arról, hogy ma már dolgos hétköznap van és mint ilyenkor mindig, dugó van befele a városba. Teljesen szabálytalanul cikáztam egyik sávból a másikba, míg végre sikerült 1/4 8-ra odaérnünk a találkahelyre. Áron ragaszkodott hozzá, hogy én nyugodtan menjek el keresni egy parkoló helyet, ő felmegy egyedül a kijelölt pontra és ha találtam, jöjjek vissza. 3/4 8-kor elbúcsúztam és jöttem vissza a lakásba. A postán megérdeklődtem, hogy mennyi bélyeget kell az SD borítékra tenni "ajánlva" Kínába. Hát kellett egy párat: (1115.- Ft.)
Mielőtt elindultam vissza Dömsödre felhívtam Vikiéket, hogy ha arra mennék bedobhatnám-e a két boardbag-et. Szerencsémre otthon voltak és várnak.
Beszélgettünk is egy órácskát Izgalommal hallgatom Vikinek a gerinc panaszait. Teszem ezt nem teljesen önzetlen módon, mert rám is körülbelül ugyanaz a sors vár, mint rá. Andrást próbáltam még rábeszélni a napelem projektre, de azt mondta, hogy most ennek nincsen meg a fedezete.
Tovább autózva útközben felhívtam Möcit, hogy tegye fel az ebédet, mert éhenhalás előtt fogok begördülni a kertbe.
Ebéd után kimentünk a stégre napozni, de hiába vittük a létrát, a vízbe nem volt kedvem bemártózni, mert baromira fújt a szél és kezdett hűvösödni.
Délután áthívtam Bénit egy kupica pálinkára, miközben beszámoltam neki, hogy tegnap este kértem egy részletes árajánlatot a műanyag párkányaira és miután ma reggel megjött az ajánlat, már meg is rendeltem.
Möci bekapcsolta a szaunát, ami az egyre hűvösödő időben kimondottan jól esett.
Vacsorára Möci főzött újkrumplit és azt sült szalonna, sült sonka mellé tálalta. A TV előtt már csak a lekváros grízes tésztából kínálgatott. Viszonylag korán tértünk nyugovóra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése