2013. május 4., szombat

indiai étterem

Mire mi felébredünk, a gyerekek sisere hada már játszik. Az új társasjáték, amit Áronnak is megtanítanak Stone Age. Napközben eddig is mindenki tudta, hogy kivel mit tud játszani. Áron simán besorolódott a csapatba. Az látható, hogy Áron Leóval jön ki a legjobban.
Möci készít egy finom kávét, abban a reményben, hogy ezzel életet lehelhet belém. Kimentem a kertbe és ott próbáltam írni a blogomat, de hamar bemenekültem, mert nagyon lehült a levegő. Az idíjárás eddig nagyon kegyes volt hozzánk, de az éjjel esett az eső és most hideg van.
Norci mozarellás paradicsomkarikákat készít bazsalikommal és azt reggelizzük pirítóskenyéren tejeskávéval. Möci kiteregette a nagymosást, amíg én blogoltam.

Ismét nekifutunk a városnak. Áronnak nem volt kedve velünk tartani és ezért nem is erőltettük, mert nem akartuk megismételtetni a tegnapi nyafogásait. Egyre jobb a helyismeretünk. Már térképet sem használunk. Az időjárás napos, de nagyon szeles. Betévedtünk egy graffiti műhely udvarára. Készülnek egy garffiti fesztiválra május 25. és 27 között.

Betértünk egy ALDI-ba körülnézni. Találtunk is egy nekünk tetsző kerámia krumplihámozót. Rögtön kettőt vettünk, hogy egyet adhassanak a gyerekek holnap a Norcinak "Anyák Napjá"-ra.

Amikor megéheztünk, betértünk egy indiai étterembe és egészen elfogadható áron ettünk egy adag grillezett királyrákot vegyes züldség körettel és sok indiai fűszerrel és finom kenőccsel.

Hazaérve csak a gyerekekkel találkoztunk. Norci és Janka pihentek, Ádám pedig elment koncertezni.
Möcivel elmentünk bevásárolni, majd elkezdtem a vacsora készítést. A sültkolbásznak tegnap is volt sikere, ahhoz mégsütöttem virslit is. Köritésnek megettük a curry-s rizst.
Lefekvéskor megnéztük "Az élet szép" szomorú burleszket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése