2013. május 25., szombat

Meglett a történelem könyv

Korán felkeltem, de csak azért, hogy a két notebookon a költöztetéshez szükséges másolásokat elindítsam. Egy kávét készítettem Möcinek és magamnak, de a piac előtt nem reggeliztünk. Möci elindított egy nagymosást és büszke volt a mosószer adagolására, mert a hab nem jött ki a küszöbön. Áron úgy aludt, mint a bunda, amikor elindultunk. A piacon semmi különös, mert szinte menetrendszerűen mindig ugyanazoknál és ugyanazokat vásároljuk. Most csak annyi volt a különbség, hogy az egyik kofánál, aki inkább hasonlít egy úrinőre, mint kofára, bár nem vettünk semmit nála, de felköszöntöttük Eszter nap alkalmával, mert nagyon finom dió krémes tortával kínált.
Hazajövet Möci egyedül készítette a reggelit, mert én még mindig a Dropbox-ommal szenvedtem. Reggeli után segítettem kiteregetni a kúp alatt.

Átvittem Béninek a műanyag ablakpárkánya megrendelését és visszaigazolását. Közben megkonzultáltuk a szúnyogháló keretének  a konstrukcióját és pálinkáztunk.

Áron 11 után ébredt. A  nagy reggeliből neki már csak hideg tálak maradtak.

Möci a ti lenti rattan polcon átcsoportosításokkal szabaddá tett magának egy szektort arra az estere, ha leköltözik Dömsödre festeni. A nap csodája, hogy miközben Emő a polcon terpeszkedett, Áron végre megtalálta a történelem és német könyvét.

Ebéd után Möcinek kedve támadt egyet biciklizni és a végén jégkrémezni. El is indultunk és félúton találkoztunk Feri bácsival. Kicsit beszélgettünk, aztán folytattuk a bringázást.

Este valami miatt megint előjöttek a múltammal kapcsolatos problémák. Ma még nem tudom, hogyan tudom Möcit kigyógyítani ez irányú szorongásaiból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése