2013. május 8., szerda

Ismét Magyarországon

Vissza a régi kerékvágásba. Reggel 3/4 7-kor ébredés a Bartók rádióra. A hírek a hűvös időről és a zivatarokról szólnak. Milyen érdekes, mindenki azzal riogatott, hogy a hűvös és esős Anglia. Ehhez képest egy héten keresztül száraz, napos meleg időn volt és mire jövünk haza? Hűvös, esős időre.

Áron 3/4 8 után cammogva indul az iskolába. Lemegyek kenyérért és elkészítem a reggelit. Alig van itthon valami. Azután összeírom a To Do List-et. Rengeteg restanciám van. Ha azt szeretném  hogy a Bristol-i kellemes kiruccanás kellemes emlék is maradjon, akkor mindent gyorsan be kell pótolni.

Átnézem a leveleimet és megírom a TESCO reklamációmat.

Möcivel lementünk a kis kínaiba és végre ehettem egy régóta vágyott szecsuani csípős csirkét. A mézes, szezámmagos csirkemellet felhoztuk és Emőkét is áthívtuk egy kicsit nassolni.

Pontban 1/2 4-kor megjelentem a suliban Áronért, de ő késett és a késését Móni nénire fogta. Magyaráztam  neki, hogy Móni néni nem a csicskása. A tenisz edzésen örültek Áronnak, hogy a hosszú szünet után ismét megjelent. Volt amiben javult Áron labdakezelése, de az érkező labdához való hozzá mozgásával még nem voltam teljesen elégedett.

Möcinek késő délután kimenője volt, a barátnőivel találkozik.

Hazafele beugrottunk a TESCO-ba, mert teljesen lemerült az éléskamránk és a hűtőszekrényünk. Vettünk ásványvizeket, Unicumot, főtt, füstölt tarját és császárszalonnát, ketchupot. Áron Cappy helyett, most Seven Up-ot nézett ki magának. Már ott bejelentette, hogy ő szeretné, ha a mélyhűtőben lévő pizzát sütném meg vacsorára. Igyekeznünk kellett haza , mert Áronnak leckéje, nekem meg lakótanács megjelenésem volt. Amikor hazaértünk, éppen csak hogy fel tudtunk cipelni mindent, már mentem is B. Palihoz.

1/2 8-kor bejelentettem, hogy nem tudok tovább maradni és eljöttem. Beindítottam a sütőt. Átnéztem Áron matek leckéjét. A hosszú hiányzás után meglepően jól oldotta meg az új anyagból kapott házi feladatait. Mire a pizza elkészült, addigra Möci is hazaért, így együtt tudtuk a pizzát elfogyasztani. A többi leckére már nem maradt időm. Későre járt, alig tudtam Áront letiltani az ágyban olvasásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése