2013. július 28., vasárnap

kettesben

Későn ébredeztem, de Möcit nem találtam magam mellett. Vagy nagyon horkoltam és ezért felment,hogy egyedül folytassa az alvást, vagy megszökött egy huszárkapitánnyal, hogy nélkülem folytassa az életét.

Már majdnem lekéstem a napsütés mentes reggelt, amikor elkezdtem a locsolást. A zöldbab nagyon lassan fejlődik, pedig tőlem is, meg a Jóistentől is mindent megkap.
Amíg Möci készítette a reggelit, addig a kúp alatt igyekeztem behozni a blogbejegyzéseim elmaradásait. Annyi minden történik velünk, hogy arra már szinte nem marad időm, hogy azt rögzítsem is.

Tamásnak sikerült átutalnom a pénzt, bár a Citibank online olyan hülye, hogy ha az átutalás napjának (munkaszüneti nap lévén) nem a "Ma"-i napot jelölöm, hanem a következő hétfőt, akkor közli, hogy azon az értéknapon nem tudja elvégezni a megbízást.

Elindultunk egy kerékpár túrára, de egy óra után a nagy hőség miatt feladtuk. Lepihentünk egy fa alatt és egy kis pihenő után visszaindultunk.

Miközben én a Forma 1-et néztem, Möci lazacot sütött hagymás almával, de egyikünknek sem volt nagy étvágya. Baromi meleg van. A kúp alatt az árnyékban is 36 celsius fok. Napközben többször is kimegyünk úszni egyet.

Végre nekiveselkedtem, hogy a három lazac fejet kipucoljam és feltegyem  főni halászlének. Macerás egy meló, de majd holnap, amikor esszük, kiderül, hogy megérte-e. A lazac hulladékot odaadtam Gábornak. Már nincs saját macskájuk, de a szomszédból még járnak hozzájuk látogató cicák.

Panaszkodtam Möcinek, hogy nekem már ma nagyon hiányzik Áron. Remélhetőleg ezt az egy hetet valahogyan kibírjuk nélküle.

Csak nagyon későn jutottam a locsoláshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése