2013. július 13., szombat

Újra Prelukban

Újra itthon (mármint Prelukban) ébredünk.Igaz, hogy csak tízkor ébredtünk, de legalább alaposan  kipihentük magunkat. Möci felmérte, hogy mik azok az ételek, amik nem romlottak meg, amíg távol voltunk. A tökfőzeléket és a zöldbab főzelék maradékát kidobatta velem. Az épen maradt anyagokból lecsót készített reggelire. Utána még egy tejeskávé és krémes natúr joghurt.

Mellettünk egy csapat francia gyerek sátorozott. Reggeli után felszedték a sátorfájukat. Két tinédzser korú lány az eldobásra nyíló Quechuha sátor összehajtásával próbálkozott. Nézték, olvasgatták a használati utasítást. Möci angolul felajánlotta a segítségét, de amikor elfogadták rájött, hogy még életében nem csukott össze Quechuha sátrat. A gyerekek bepakolták  cuccaikat egy mikrobuszba, majd körbeülték a fekete bőrű tanárunkat, aki egy órás megbeszélést tartott.
Mi lementünk a szardíniásba napozni és úszni a tengerbe. A kempingnek ezt a részét azért nevezzük szardíniásnak, mert az emberek olyan szorosan fekszenek egymás mellett, mint a halak a szardiniás dobozban.

Elmentem a recepcióba, hogy péntek helyett mára bevalljam a visszaérkezésünket és ezzel check in. Utána már emelt fővel mentem a wifi acces point-hoz, hogy megpróbáljam behozni a blogspot bejegyzések lemaradásait.

Közben beszélgettem Skype-on Schwimmer János barátommal, aki irígykedve hallgatta, hogy mi a Kvarner öbölben vagyunk.
Este az ágyból néztük meg "A három sárkány" című magyar filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése