2013. július 9., kedd

tenger mellett jó felébredni

Meg volt az első éjszakánk a kempingben. Nagyon jó volt. Igaz, hogy elfelejtettük este megszámolni a huzika sarkait, de ennek ellenére jó volt.
A reggeli WC-n megállapítottam, hogy csak az árak emelkedtek, a kemping komfortfokozata nem.

A reggelit közösen készítettük. Sült szalonna, lágy tojás, tejeskávé, kefir, paradicsom, paprika, hagyma.
Elindultunk a Kauflandba egy kicsit kaufolni. Főleg zöldségeket vásároltunk, de találtam magamnak egy egyszerű szörfpapucsot is, amiben remélhetőleg nem fogja érezni a talpam a kavicsokat. Vettünk még mindenféle innivalót, azután irány haza. A hat km-es úton még volt alkalma venni egy doboz Detralex-et, amiből keveset tettem be a gyógyszeres táskába.

Laci telefonált, hogy megkapta az SMS-t, de jobban tennénk, ha mégis jönnénk. OK, de előbb megbeszélem Möcivel és Áronnal. Végül még magyarázott valamit, hogy náluk mindig az van, amit ő, a családfő mond, de azután elbúcsúztunk.

Ebédre megmelegítettük a csontlevest és a tökfőzeléket, de a levest Áron csak hosszú foggal ette. Már csak két szelet kenyér maradt a velős csonthoz, de az jóízűen beküldtem.

A délutáni úszás előtt családostól átmentünk Marikékhoz. Áront és Mátét összeismerkedtettük, remélve, hogy mivel egykorúak, jól ki fognak jönni egymással.  Hosszan úszkáltunk, majd megtértünk a huzikában.

Délután folyamatos Viber kontaktusban voltam Lacival, aki megadta a kikötő pontos címét és eligazított az érkezésünket illetően és csak annyit kért, hogy a várható érkezésünk előtt kb. egy órával hívjuk fel, hogy ki tudjon jönni értünk a kikötőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése