2013. július 5., péntek

utsó nap Budapesten

Napok óta nem készül blog. Olyan sűrű lett az életünk, hogy azt már nincs idő rögzíteni. Ma reggel hétkor volt az első megbeszélés a Budaörsi MacDonalds-ban. Nagyon nehezen ébredtem, de tudtam, hogy mindenki ott lesz. Mind a hárman időben megérkeztünk. Egy erős kávé után megállapodtunk abban, hogy én írom meg a  feljelentés formáját és mindenkinek eljuttatva egyszerre fogjuk beadni a rendőrségre. Mielőtt elindultam haza, még beugrottam az Auchanba, hogy néhány hiányzó cuccot vegyek az útra. Unicum, Tchibo kávé kapszula, zöld nescafe, Cappy. A Bárdy üzletben vettem egy szivargyújtó aljzatot, hogy a huzikában a mobiltelefonjaink töltése is megoldódjon.

Még egy utolsó lehetőségünk volt, hogy mindent összeszedjünk az útra. Mindenki pakolt. Istvánnak elmondtam, hogy  két hétig leszünk távol és ismét kértem, ne felejtse el Katikának átadni a jókívánságainkat.
Kora délután tudtunk elindulni. Akkor úgy gondoltuk, hogy semmit nem felejtünk otthon. Elbúcsúztunk Emőkétől és nála hagytuk a lakáskulcsot.

Így a kora délutáni órákban egyáltalán nem volt dugó az M 0-áson, nagyon jól haladtunk. Bár több helyen is megálltunk, elég korán értünk a bázisra.

Möci úgy elsózta a lecsót, hogy utána csak úgy vedeltük rá a sok sört.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése