2015. április 15., szerda

Construma

Reggel csak annyira kellett sietnem, hogy 10-re a Blahára érjek, mert ott vett fel Laci a mopedjére. 

Arra még éppen volt időm, hogy készítsek magamnak egy szalonnás tükörtojást és megigyak hozzá egy kávét.

Szinte percre pontosan odaértem, mégis elkerültük egymást. Laci a 8-as busz megállójánál várt, én pedig egy kicsit feljebb vártam, hogy ha meglátom jönni, akkor inthessek neki, hogy hol forduljon be.

A kismotorjával gyorsabban ment Laci, mint a megengedett, de azért minden baj nélkül odaértünk a Construmára. 

Az építészeti kiállítás és vásár szerintem lényegesen színvonalasabb volt, mint a tavalyi. A cégek határozottan intenzívebben keresik a fogyasztók kegyeit.

Hazafele Laci elvitt a 8-as buszmegállójáig, de arra már nem volt elég az idő, hogy a brushup előtt még hazamenjek. Így a 8-assal csak a Március 15-e térig mentem és onnan 2-es és 4-es villamossal az ÚJ BUDA központig.

A Fehérvári úti csarnokban bekaptam egy hekket, majonézes burgonyával és onnan csak két percet késve érkeztem a brushupra.

Larryvel nagyon jó volt a kiscsoportos foglalkozás, de a könyvolvasón már nem maradtam ott Mannával.

Mire hazaértem Áron már jó hírrel, (német dolgozata 5-ös lett) várt otthon. A magyart is szívesen kikérdeztem volna, de abból csak egy négy soros Arany János vers volt feladva.

Újabb két kis csomag érkezett Kínából. Bekönyveltem és utána rendtettem az elmúlt három nap blog bejegyzéseit. 

Lementem a CBA-ba. Vettem tarját, sajtot és sört. Otthon lefejtem a kefirt. Áron nagyon díjazta, hogy vacsorára meleg szendvics volt kefirrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése