2015. április 8., szerda

Üzenő füzet

Mind a ketten nyolc óra körül ébredtünk.

Én nagyon elhatároztam, hogy az íróasztalom környékén kezdem a rendcsinálást. Nem volt egy könnyű feladat. 

Áron először a másik végét fogta meg a problémának.  Ő inkább a rendetlenséget csinálta és a rendetlenség tetején Internetezett.

Hosszú könyörgés után ide adta az Üzenő füzetét. A táskájában olyan nagy a rendetlenség, hogy jó ideig tartott, amíg egyáltalán megtalálta. A tolltartóját nem tudja hogy hol  van, emiatt azután írószerszám egy se, a körzője pedig a táska fenekén.

Az üzenő füzetben több elszomorító dolgot találtam, azon túl, hogy kéthetes bejegyzések is vártak aláírásra, amikor minden áldott nap, de van, hogy többször is kérem, hogy mutassa meg az Üzenő Füzetét.

Ez alkalommal volt benne 3-as, meg hiány, de főleg sok aláíratlan. Ezeken azután nagyon összevesztünk. Emőke később azt mondja, hogy ő a falon keresztül is hallotta, hogy nagy a balhé.

Én elindultam brushupra, de Áront arra kértem, hogy menjen el a Nóra nagyihoz és beszélje meg vele, hogy oda fog hozzá költözni, mert Apa nem hajlandó ehhez asszisztálni, hogy ő a középiskolai felvételi előtt egy évvel így viselkedik és ilyenek az eredményei.

A brushup után siettem haza. Beugrottam a CBA-ba tejért és tejfölért, mert vacsorára paprikás csirkét gondoltam készíteni. Emőke nem jött át vacsorázni, az ő részét átvittük neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése