2015. április 30., csütörtök

Korábbann kezdődik a weekend

Áron indulásakor még arra kértem, hogy mindent készítsen ki, amiket szeretne, hogy vigyünk Dömsödre, de természetesen nem tett ki semmit. Nyolckor reggeli és egy óra múlva már írtam a blog bejegyzést.

Az idő biztatónak ígérkezik a hétvégére, és ami az egészben a legjobb, hogy a május 1. miatt, most négynapos lesz a hétvégénk.

A reggeli után végre sikerült egy nagyobb penzumot elvégeznem a duolingón, mint amennyit a Gabika végzett. Remélhetőleg, egyszer csak be fogom őt hozni. Egyébként a legjobban a szabad fordításokat kedvelem, mert abban tudom a legjobban kiélni magam.

Nóra nagyit nem is próbáltam invitálni Dömsödre, mert már beláttam, amiről Emőke is meggyőzött, hogy a Nóra nagyi nem olyan mozgékony típus, mint én és még 12 évvel idősebb is.

Áronnak megígértem, hogy mindent egyedül bepakolok és még a TESCO-t is elintézve, úgy megyek érte a zongoraóra végére, hogy onnan már egyenesen repülhessünk Dömsödre.

Bár azt is megbeszéltük, hogy ő még hazaugrik a zongora óra díjáért, de ez valamiért nem jött neki össze.

Emőke lányom is megígérte, hogy már korán itthon lesz és úgy megyünk ki az IKEA-ba, onnan a TESCO-ba, hogy a dolgunk végeztével őt viszem ½ 5-re a zongora órára, hogy váltsa Áront, de nem jött időben haza. Az én életem sem túl egyszerű két ilyen gyerekkel.

Mindent sikerült bepakolnom, még a Mr. TI ablaktisztítót is.

Manna az első hívó szóra megjelent a lenti csavargó helyén, és a hordozó ketrecébe is besétált, hiszen tudta, hogy Dömsödre megyünk.

Minden szükséges dolgot megvettem a TESCO-ban a hosszú hétvégére, miközben felhívtam Mariannt, hogy a zongoraóra végén Áron ne induljon haza, hanem ott várjon meg.

Befejezve a vásárlást, felpakolva indultam. Ott még a kaputelefonon megkérdeztem, hogy belehallgathatok-e Emőke lányom órájába is. Mariann erre engedélyt kért Emőkétől, aki az apjának nagy kegyesen „igen”-t mondott.

Áron helyett vittem a pénzt és Emőkének megköszöntem, hogy „igen”-t mondott. (hogyan fogom én ezt a lányt férjhez adni, fogalmam sincs.)


Még egy kis darabig maradtunk, azután mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánva elbúcsúztunk. 


Nem kellett megállnunk útközben szinte sehol, hiszen a TESCO-n már túl voltunk. Egyedül a Kiskunlacházi bureknél kellett Áronnak kiszállnia, hogy este a grillcsirkéhez legyen egy kis kenyér is.

Megérkezve, nagyon meg voltunk lepődve azon, hogy a smaragdfák mennyit fejlődtek.

Mindent bepakoltunk, Mannát kipakoltuk. Az egész életünk egy folyamatos pakolás.


Vacsora előtt én még levagdostam egy adag áztatni való bélyeget, majd mindent meglocsoltam és megvacsoráztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése