2015. április 12., vasárnap

Levente és anyukája

Amikor ½ 8 körül felébredtem, Áron még javában durmolt.  

Mannának esze ágában sem volt befejezni az éjszakai csatangolását. Hiába hívtam nem jött.

Mielőtt hozzáláttam volna a reggeli készítéséhez, elvégeztem a locsolást. Az idő első osztályú. A nap hét ágra süt és meleg van.

Reggelre feltálalom a mikróban megmelegített egy-egy szelet rántott halat és hozzá egy kis adag krumpli salátát, meg hónapos retket, újhagymát és kefirt.

Utána én nagyon el voltam foglalva a saját feladataimmal, de azért nehezteltem, hogy Áronnak semmire nem futja az idejéből, csak az Internetre.

Késő délután ebédeltünk. Áron a finomfőzelékre szavazott pörkölttel és csak egy kicsit kért abból a velős csontból, amit és a húsleves után ettem.

Átmentem a Gabikáékhoz, mert a Ferinek el akartam újságolni, hogy milyen jó áron láttam egy nagy teljesítményű vízszivattyút hidrofor tartállyal együtt, ami neki pont jó lenne.

Annától hoztam elültetni való liliomot és dáliát, de olyan sokat adott, hogy abból adtam Béninek is, amikor átmentem, hogy rendezzük a két LED lámpát.

Áront megkértem, hogy miután leslagoztam alaposan a 24-es kerékpárját, törölgesse át egy ronggyal, hogy elkészíthessem az eladáshoz róla a fotókat.

Délután már csak a fotózás és a bepakolás volt hátra, amikor csengettek és jött Levente az anyukájával, aki tulajdonképpen a napelemes rendszer iránt szeretett volna érdeklődni. 

Nagyon részletesen elmondtam erről mindent, amit tudok és azt is megígértem, hogy átküldök a hozzám beérkezett árajánlatokról egy Excel táblázatot.


Hazafele jövet sorban egymásután eszembe jutott, hogy mi mindent felejtettünk ott. Megint mehetek busszal, ami oda-vissza egy fél nap, de legalább bűnhődöm a feledékenységem miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése