2015. április 7., kedd

Lassan vége a húsvéti szünetnek

Egy kicsit szorongtam, hogy vajon fel fogok-e időben ébredni ahhoz, hogy 9-re beérjek a  Berencsi  doktornőhöz vérvételre, de azután a 8:18-as felkelés után annyi időm még maradt, hogy kényelmesen induljak el.

Áron kérte, hogy hagyjak itthon pénzt és mire visszajövök, ő fog felhozni a CBA-ból friss tejet, hogy tudjak kefirt készíteni, no meg a reggelihez.

Az érsebészeten észrevett a doktornő, amint a beteg felvételen jelentkeztem. Adja ide a TAJ kártyáját, felveszem, mert most nincs itt senki, aki felvegye.

Közben egy orvos, aki a betegfelvevő székében ült, éppen lebeszélt egy beteget a közeli műtétjéről, mert most átépítik a műtőt. Inkább jöjjön vissza majd ősszel - mondta.  Az egész érsebészet jobban hasonlított egy gyárra, mint egy kórházra.

A doktornő semmi perc alatt végzett velem, majd 2 és 3 között kell felhívnom az eredményért.

Hazaérve megreggeliztünk, (egy-egy tükörtojás sült szalonnával és a maradék francia saláta, majd egy szelet mákos bejgli tejjel, illetve tejeskávéval.) és bekészítettem az új kefirt.

Áron azt kérte, hogy egy óra hosszan ne zavarjam a szobájában (10:57), majd később (12:02) fel volt háborodva, hogy miért nyitottam be. Ezen egy kicsit összekaptunk, de egy fél óra múlva el tudtunk indulni Budaörsre a K&H bankba. Ott rendeztük mind a kettőnk számlakivonatát.

Visszafele Áron elvitt a kedvenc pizzázójába ebéd gyanánt.
Amíg Áron délután a Leóval skype-olt, addig én egy picit belenéztem az arduino (robotika) programozásába. Érdemesnek találom annyira, hogy egy kicsit beletanuljak.


Áron – nem tudni miért – abban állapodott meg a fiúkkal (Olivér és Bálint), hogy húsvéti szünet lévén ma elmarad a gyerek-német óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése