2015. április 16., csütörtök

Pizza

Nyolc óra körül kezdtem a napot. Megfőztem magamnak egy szál debrecenit és egy tojást, de csak lágyasra, hozzá tejeskávé.

Mire teljesen összeszedtem magam, már ¼ 10 lett. Indultam a Citi Bankba. Megbeszéltem K. úrral a reklamációmat. Mindent aláírtam, felkaptam egy HVG-t és egy Figyelő-t, hogy a hazafele úton legyen, mit olvassak. Mind a két folyóiratot elég színvonalasnak találtam.

Itthon rendeztem a friss kínai csomagokat.

Lementem az orvosiba és kértem Lenkétől Lescol-ra receptet. Áthoztam Katikától a nyolc kivasalt inget és leültem a számítógép elé (blog, levelezés).

Ebédre még ettem egy tányér húslevest fokhagymás pirítóssal, rajta velős csont.

Mariann írt egy SMS-t, betegsége miatt elmarad ma délutáni zongoraóra.

Áron időben hazaérkezett és szomorúan vette tudomásul, hogy a mai zongora elmarad. Beszámolt a napjáról, főleg a tornaórai teljesítményéről és arról, hogy majd egy kód alapján mindenki megnézheti a fejlődését online. Elmerült a May Károly könyvében.

Mivel megjöttek a 8 GB-s micro SD kártyák, délután nekiálltam Marika új kütyüjén néhány dolgot telepíteni. A Play Áruház sehogyan sem akart üzemelni, mert, mint a hibaüzenet írta „a tanúsítvány dátuma lejárt”. Meg is néztem, de az adatok szerint (2015. március 10.–től egészen 2015, május 10.-ig) azt megfelelőnek mutatta. Felhívtam Bélát, mivel ő mégiscsak százszor többet tud az egész műfajról, mint én, de ő is csak arra emlékezett, hogy ez egyszer már nála is előfordult. Még egy darabig szenvedtem vele, majd egyszer csak bevillant a megoldás, hiszen ez egy vadi új kütyü, amin a dátumot még ne állítottam be és az alaphelyzetben 2014.01.01-en áll. Átállítottam a dátumot a mai napra és minden tökéletesen működött.

Megkérdeztem Áront, mit szólna egy pizzához vacsorára. Ha megmondja, hogy mik legyenek rajta, akkor most lemegyek a CBA-ba és mindent megveszek hozzá. Ő ananászt, gombát és tarját rendelt, de kérte, hogy csöngessek be Emőkéhez és őt is kérdezzem meg, majd úgy készítsem, hogy jól látható módon jelenjenek meg a pizzán a demarkációs harmadoló vonalak.

Emőke megkérdezte, hogy ki mit kért a pizzájára és azt mondta, hogy az övé legyen ugyanolyan, mint az enyém, azon ugyanis még olíva bogyók és tenger gyümölcsei is lesznek.

A pizza készítésében Áron is segített. Ő reszelte a sajtot és ő rakta rá a különféle finomságokat.


A pizza nagyon finom lett, hozzá mi sört, Áron meggyszörpöt ivott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése