2015. április 14., kedd

Konyha takarítás

Amint Áron elhagyta a terepet kipattantam az ágyból, mert úgy éreztem, sok a tennivaló.

Reggeli után elindítottam a nagymosást, a mosogatógépet és egy picit összekaptam a konyhát. 

Az egy dolog, hogy Katika valamiért nem tudott bejönni szombaton a lakásba, de ha most sikerült volna bejönni a lakásba, akkor se tudott volna bejönni a konyhába a hadi állapotok miatt.
Most már némileg rend és tisztaság van.

Feltettem a Vaterára Áron 24-es kerékpárját, mert amíg az megvan, nem tudom megvenni a 26-ost, ugyanis sem helyileg, sem anyagilag nem fér el kettő.

Felvittem Gasparicsnének a Citi Bank kimutatást a 2014-es évi folyószámla mozgásokról, hogy mint szakértő (ő a ház számvizsgáló bizottságának az elnöke) állapítsa meg, hogy valóban van- e a rajtam követelt 136.000.- Forint közös költség elmaradásom, mert én nem úgy látom.

Már négy óra előtt megjött Áron, Olivér és Bálint. Ez alkalommal igyekeztem szigorúan az iskolában tanult anyagban gyakorlatoztatni a fiúkat, mert a verebek azt csiripelték, hogy Bálintnak vannak problémái a német órákon.
A német gyakorlás másfél órája nagyon jó hangulatban telt. Kölcsönösen meg voltunk elégedve egymással.


Vacsorára elővettem négy szelet befűszerezett lazacot a mélyhűtőből, megsütöttem és pároltam hozzá ugyancsak a mélyhűtőből tavalyi zöldborsót. Egy tányérkával átvittünk Emőkének, a többit pedig megettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése