2015. április 17., péntek

Speed Limiter

Korán keltem és arra is figyeltem, hogy Áron időben elinduljon. Az idő fantasztikus, alig várom, hogy induljunk, bár az időjárási hírek azt jósolják, hogy a hétvégén sokkal hidegebb lesz.

Reggelire maradék pizza és kefir volt.

Emőke áthozott nyugger kajákat, hogy azokat is vigyük Dömsödre.

Befejeztem a tegnapi blog bejegyzést.

Egy kis Gyógyszertár (1 doboz Detralex), egy kis CBA (1 liter tej).

Kávézás közben nyertem egy online sakkpartit.

Próbálgattam letölteni egy arduino programozási kézikönyvet, de nem akart sikerülni, pedig nemsokára megjön az első arduino uno panelem és akkorra már kellene tudnom valamit.

Viszont, mivel Gabika elmondása szerint a Duolingo mobilon nagyon jó, én is feltettem a kütyümre és valóban jobb, mint a PC- változat.

A legfontosabb, hogy a lakást olyan állapotba hozzam, hogy a hétvégén Katika ne riadjon vissza a rendetlenségtől.

Manna 2-kor jött haza és Áron is hazaért a suliból ¼ 3-ra. Gyorsan bepakoltunk mindent, de amiket Emőke adott, az sajnos a hűtőben maradt.

Az első állomás a TESCO volt, de Áron (a tegnapi kései lefekvés miatt) úgy elpilledt az autóban, hogy nem volt szívem felébreszteni, ezért egyedül mentem be. Kicsit tovább tartott, mintha ketten csináltuk volna, de legalább, amíg én vásárolgattam, addig ő tudott egy órát aludni.

Már útközben elkezdett szemerkélni az eső. Most, hogy a Közlekedés Rendészet bevetette az új traffipax-jait én is bekapcsoltam, az eddig még sosem használt Speed Limitert az autóban. Amint megláttam egy sebességkorlátozó táblát, ráállítottam a limitert és akkor az még véletlenül sem engedi, hogy átlépjem a megengedett sebességet.

 Hat óra körül értünk Dömsödre.

Nagyon megörültünk, hogy a smaragdfák levél képződményei már 3 cm-esek.

Délelőtt ugyan jó idő volt, de azért elkelt volna egy kis fűtés bekapcsolás, de nem volt veszélyesen hideg. Most pótoltuk és az elektromos kazán lassan felmelegítette a radiátorokat.


Este hideg vacsora volt (füstölt tarja, disznósajt, kefir). Áron felment és bekapcsolta a Notebookot, én pedig a bélyegvagdosás mellett félszemmel néztem a TV-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése