2015. április 19., vasárnap

Fűnyírás

Hétkor ébredtem. Bár szépen süt a nap, de a szellőztetéskor éreztem, hogy odakint hideg van.

Beengedtem Mannát és elkezdtem a reggeli készítését. Áront hagytam lustálkodni. Amikor felébredt, elmondta, hogy milyen érdekeset álmodott.

Reggelire a szokásos terülj-terülj asztalka és akkor már Áron is elment fogat mosni és felöltözött.

Amíg én befejeztem a bélyegek szortírozását, Áron lógott az Interneten. Később átment Leventéhez, de visszajött azzal, hogy senki nem nyitott ajtót.

Egy idő után maga Levente jött át Áronért. Kértem Áront, hogy ebédre jöjjön haza.

Amikor megjött, megmelegítettem neki a maradék bolognait, magamnak pedig egy szelet rántott halat.

Elkezdődött a szerszámszekrény automatikus LED világításának szerelése.

Ebéd után elkezdtem füvet nyírni. Három órára tűztem ki a készülődés kezdetét a hazamenetelre. A kertnek csak a felét tudtam lenyírni, de ¾ 4-kor el is tudtunk indulni.

Már öt óra előtt sikerült hazaérnünk. Áron felment az angol cuccaiért és már indult is Krisztához az angol órára. Én vállaltam, hogy egyedül cipelem fel a cuccokat és bár kétszer is fordultam, a tartós tejet és az ásványvizeket nem sikerült felvinnem.

Katika nagy rendet és tisztaságot varázsolt a lakásban.

Megkóstoltam az itthon hagyott nyugger káposztát a sült hússal.


Ötkor megnéztem a Forma 1-et. Mire a verseny közvetítésének vége lett, addigra Áron is hazaért az angolról. Röviden beszámolt az óráról és nagy elragadtatással mesélt Olivérék programozható lego robotjáról. Utána bevonult a szobájába Internetezni, és amiért nehezteltem, nagyon későn feküdt le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése