2015. szeptember 10., csütörtök

Analóg ember

Arra ébredtem, hogy Áron elindult az iskolába. Valami történhetett, mert az órámat megnézve konstatáltam, hogy időben indult.

Akkor én sem lustálkodhatok tovább. Felkeltem és készítettem magamnak egy ham and eggs-et.

Meg kellett, hogy állapítsam, hogy a lakásban elviselhetetlen mértéket kezd ölteni a rendetlenség. Az egyik könyvtári könyvet például sehol nem találtam. Ettől teljesen magam alá kerültem. A végén az vigasztalt, hogy lehet, hogy nem is hoztam haza Dömsödről.

Az már egy picit javított a kedélyállapotomon, hogy a postás meghozta a Kínából rendelt bluetooth speaker-t. Naná, hogy rögtön kipróbáltam. Először azt hittem, hogy csak Micro USB táppal működik, de azután kiderült, hogy az még fel is tudja tölteni a benne lévő akkut és akkor táp zsinórra sincs szüksége.

Egy kávéval vigasztaltam magam, miközben a rendetlenségből is visszavettem egy ezreléket.

Ketté választottam a tegnap vásárolt pulykaszárnyakat. A combosabb részéből pörköltöt készítettem, a vékonyabbakat pedig jól befűszerezve betettem egy sütőzacskóba néhány citrom karikával és még találtam is neki helyet a mélyhűtő rekeszben.

Kora délután meglátogattam Dr. G. I. főorvos urat és ahogy korábban megígértem, tartottam neki egy rövid továbbképzést a kütyüje használhatóságáról. Nagyon hálás volt a továbbképzésért, mert ahogyan ő fogalmazott, ő inkább egy analóg, mint egy digitális ember.

Az oda-vissza úton a kihasználva a buszon töltött időt tanulmányoztam a tegnap kapott C++ könyvet.

Mire hazaértem, már Áron is itthon volt. Dicsekedett, hogy milyen jó volt a zongora órája.

Megkérdeztem, hogy mit szeretne, ha hoznék a CBA-ból. Keresztben bevagdalt zsemléket kért. Természetesen vettem még unikumot és sört is. Közben Áron lement Mannáért.

Árontól kértem, hogy a menetrend sorrendje szerint járjon el. Hagyja abba az Interneten a játékot és mutassa meg először az „Üzenő füzet”-ét, majd a lecke füzetet. Már idáig sem jutottunk el, mert az „Üzenő”-ben nem voltak helyesen kitöltve az adatai.


Emőke még nem ért haza, amikor mi már elkezdtünk vacsorázni, ezért az ő részét félretettük. Tejfölös pulykapörkölt volt tésztával és kovászos uborkával. A pörköltből Mannának is jutott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése