2015. szeptember 15., kedd

temetés

Áron nagyon szépen felöltözött ünneplőbe és csak ½ 9-kor indult, mert 9 és ¼ 10 között van egy megbeszélt találkozója Rita nénivel a Déli pályaudvaron és onnan mennek majd Áron osztálytársa anyukájának a temetési szertartására Óbudára.

Délelőtt rendeztem az elmaradt blog bejegyzéseim  és készültem a délutáni gyerek-német órára.

Áron azzal együtt korán érkezett haza, hogy a szertartás  alatt még sírt is, utána pedig bement az iskolába ebédelni.

Itthon megpróbáltam installálni a notebookon egy bluetooth kulcsot, azért, hogy az meg tudja szólítani a wireless hangfalat. Ez először azért fulladt kudarcba, mert Áron a notebookon eltulajdonította a bejelentkezésemhez (a felhasználói fiókom) tartozó Rendszergazda jogosultságomat és ezért nem tudtam az illesztő programot (driver-t) installálni.

Áron megzsarolt és azt mondta, hogy ha egy órára lemondok a notebook használatáról, akkor szívesen visszaállítja az eredeti rendszert. Utána már úgy nézett ki, hogy meg tudom oldani a problémát, de ez még nem sikerült.

A fiúk időben megérkeztek és az óra a Vorgangspassive ismétlése után élő nyelv fordításával folytatódott. A fiúk egymással versengve élvezték ezt az új gyakorlatot.

Délután elmondtam Bélának, hogy milyen új kütyüt rendeltem magamnak és megtárgyaltuk az új HP nyomtató illesztési problémáját is.


Vacsorára a rántott amur utolsó két szeletét ettük francia salátával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése