2015. szeptember 29., kedd

Eleceteztem a leves

Reggel úgy láttam, hogy Áron már sokkal jobban van, de azért kértem, hogy mindenképp maradjon ágyban. Gyorsan készítettem reggelit és az ő részét bevittem és az ágyban tálaltam.

¾ 9-kor elindultam Posta Lacihoz Csepelre. A műhely még nem nyitott ki, de otthagytam az autót és telefonon megbeszéltem vele, hogy a kulcsát és a forgalmit bedobom a postaládájába.

Hazaérve egy csomó befizetnivaló csekk várt, amik most kivételesen befizetetlenül fognak még várni jövő hónap 12-éig, mert akkor jön meg a nyugdíj.

Ebédre megmelegítettem a tegnapról megmaradt csurgatott tojáslevest, aminek próbáltam enyhíteni a túlzott ecetességén, de Áronnak még így se nyerte el a tetszését. Utána túrós csusza és köröm pörkölt volt, desszert gyanánt pedig Dömsödi alma, körte és dió, ami mellett CBA-ból vásárolt szőlő volt.

Este felhívott Sch. Éva, hogy lemennék-e a Nagyszeben térre, megnézni a lakásában a tűzhelyet, mert a bérlője nem tudja kikapcsolni az elektromos sütőt.

Természetesen azonnal legurultam és megállapítottam, hogy a tekerő gomb el van repedve. Lehúztam a gombot és egy kulcs segítségével sikerült kikapcsolnom. A kislányát egyedül nevelő anyuka kikerült a kétségbeeséséből.


Hamar visszatértem és jó éjszakát kívánva Áronnak betakargattam és eloltottam a villanyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése