2015. szeptember 26., szombat

Egyedül Dömsödön

Úgy indultam el, hogy Imrének bevittem a HP Office Jet nyomtatót, hangolja  össze a notebookkal. 

A piacon tojást, tejet és a húsboltban körmöt vettem. Mire visszamentem a vásárlás után Imre már végzett az összehangolással.

Otthon elkezdtem készíteni a reggelit. Áron stílusban készült a meleg szendvics, tarjával és lapsajttal. Közben feltettem a körmöt főni.

A nyomtató és a notebook nem akart együttműködni, ezért felhívtam Imrét, aki azonnal megjelent és rendbe hozta az együttműködést. Nem fogadott el pénzt a kiszállásért és a munkájáért. A Canyon wifi routert nekiajándékoztam.

Délelőtt bekészítettem egy adag kefirt

Délre elkészült a körömpörkölt krumplival, amit kenyérrel és kovászos uborkával ettem. Kora délután átvittem Jutkának az egyik Levi fotóról készült nyomatot. Jutka örült a fotónak és kávéval kínált. Feltelepítettük a Dropbox-át és Leventének is elindítottuk a Duolingóját. Útravalónak Jutka becsomagolt két sütit, amiről elhatároztam, hogy nem nyúlok hozzá, hanem hazaviszem Áronnak és Emőkének.

Az eső nem akart elállni. Ennek ellenére megint kimentem a kertbe és néhány szem almán kívül rengeteg diót szedtem.


Áron írt egy emailt (az új Helyesírási Szabályzat szerint „ímélt”), ami szerint otthon minden rendben megy és Emőkével jól vannak. Válaszoltam neki, hogy örülök a fejleményeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése