2015. szeptember 5., szombat

Dömsödi szombat


Nagyon kipihenve ébredtem. Úgy tűnt, hogy teljesen fölösleges volt az esti locsolás, mert egész éjjel esett az eső. Az idő borongós és az eső még most is szeme

Az első dolgom az voltrkél., hogy az új nyomtatóba betettem a csillagászati áron vásárolt tonereket. Ettől még a nyomtató Internetes hálózatba kötése és felvétele a számítógépre nem történt meg. Az majd csak a második feladat lesz.

Áront sikerült rábeszélnem, hogy jöjjön velem a piacra. Még odafele mentünk be a Vegyesboltba, nehogy lemaradjunk a kárpát kenyérről. A tej és a tejföl mellett így is csak az utolsó fél kilót tudtuk elhozni. A piacon füstölt tarját, tojást, Nescafét és unikumot vettünk. Egy pár percre bementem a csavar szaküzletbe és a villamos szerelék boltba, de ide Áron is jött velem.

Otthon nagy terülj-terülj reggelit készítettem sok bundás kenyérrel.

Áronnak szabad foglalkozás, aminek a végén Levi jött át érte és együtt mentek el kutyát sétáltatni és játszani.

Manna nagyon élvezi a Dömsödöt. Ki be járkál, ha kedve van, akkor eszik, ha jóllakott, akkor felmegy egy kicsit aludni.

Nagyon jól haladtam az elektronikai munkahely kialakításával. Felkerült a trafó is a Gumman táblára. Utána eltakarítottam a szerelés okozta szemetet és a kúp alatt elkezdtem az Anikától kapott tököt feldolgozni. Nagyon finom tejfölös, kapros tökfőzelék készült belőle és hozzá kirántottam a csirkecombokat.

Délután Áron a Harry Potteren kívül a kémia leckét tanulta én pedig egy kicsit lepihentem.

Este Duolingó.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése