2015. szeptember 6., vasárnap

HP OfficeJet

Ma már egy kicsit naposabb időre ébredtünk, az eső sem esik, de a hőmérséklet és a szellő jelzi, hogy vége a nyárnak.

A reggeli készítése az én feladatom, a tálalás Ároné. Hogy bent vagy kint a kúp alatt reggelizünk, az határeset. Úgy döntöttünk, hogy kint.

Közben elkészült a három címke, amit felragaszthattam a három tökfőzelékes tárolóra és úgy került be a mélyhűtő ládába.

Reggeli után átvittem volna Pista bácsinak a barátja stégjéről készült fotókat, de ő már hazament.

Áront megkértem, hogy fejezze be az íróasztalán a rendcsinálást, hogy egymás mellé ülve átnézhessem a múlt heti előmenetelét. Amíg a rend készül csak egy pár percre mentem át Gabikáékhoz, mert ott Peti születésnapi grill partijára készülnek.

Folytattam a HP Officejet 6500A Plus telepítését. Odáig sikerült eljutnom, hogy Wifin keresztül felkapaszkodott a hálózatra, de a notebookkal való kapcsolata még nem működik.

Manna dél körül gyanútlanul bejött. Még nem tudja, hogy a kora esti indulásunk miatt, most már nem mehet ki.

Ebédre külön nem készítettem semmit, ki-ki választhatott magának valamit a hűtőládából és a mikróban azt melegítettem fel. Áron lencsefőzeléket kért, amire sütöttem egy virslit, én pedig egy doboz kolbászos, tojásos lecsót találtam magamnak. Szerény, de finom ebéd volt. Utána őszibarack.

Délután meghívtam Juditot egy kávéra és kértem, hogy hozza Levit is. Levi elment Áronnal kutyát sétáltatni, mi meg kávézás közben egy jót beszélgettünk

Azután megjött Áron, de Levente nélkül, mert ő rájött, hogy hétfőre, még nincs minden leckéje készen és hazament.

Áronnal összeszedtük a lehullott almák közül az épeket. Én még tettem a kosárba néhány frissen leszedett paradicsomot és körtét, majd elkezdtük a cuccok bepakolását.

Áront megkértem, hogy próbáljon a szobájában viszonylagos rendet hagyni, addig én mindent meglocsolok.

Csak ½ 8 körül jutottunk el oda, hogy elindulhattunk.

Hazaérve leadtuk Emőkének a Mannát, de hoztunk neki almát is meg mélyhűtött tejfölös, kapros tökfőzeléket. Még Áronnal levitték a Mannát és csak utána került sor a lefekvésre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése