2015. szeptember 25., péntek

Olivér és Bálint szülinapi bulija

Szia Lány!

Én odamentem a sulihoz 13:50-re, ahogy azt Krisztával megbeszéltük. Kb. 14:00-kor el is tudtam indulni a négy fiúval a Csömöri címre. Péntek lévén dugó, dugó hátán, de végül 3 óra után nem sokkal odaértük. Útközben Áron közölte, hogy ő holnap nem jön Dömsödre és én  – bár nem helyeseltem, de - a kívánságát tiszteletben tartva nem is ellenkeztem.

Csömörön kitettem a fiúkat és elindultam Dömsödre. ½ 5-kor meg is érkeztem, miközben végig esett az eső. Manna rögtön elment csavarogni és csak 6 óra után tért haza.

Én összeszedtem egy nagy táska almát és felajánlottam Dezsőéknek, hogy a télre jó lenne nekik is egy kis  vitamin tartalékot képezni a napi alma fogyasztásból. Dezső csak úgy fogadta el ha hozhat egy nagyobb adag spenótot.

Megmelegítettem a fokhagymás keszeget és készítettem hozzá a saját találmányú hagymás alma körítést. 
Nagyon finom lett.

Manna egyelőre csak a száraz kajából evett és utána kérte, hogy engedjem ki.


Szerintem Áron már hazaérkezett és te akkor járnál el a leghelyesebben, ha nem engednéd zavartatni magad a magán szférádban és megkérnéd, hogy menjen át, csináljon rendet a szobájában, nézze át a leckéit, fürödjön meg, mosson fogat és csak akkor szóljon  neked, amikor mindezt leellenőrizheted . A vacsorát el lehet felejteni, mert a szülinapi bulin  , ahogyan tervezték, egyfolytában csak zabáltak. Mindez egy jó kis vizsga lenne, hogyan tud egyedül megfelelni a feladatoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése