2015. október 19., hétfő

Az autó a szervizben


Hajnalban Manna látva, hogy a nyávogásával nem ér el eredményt, új fegyvernemhez folyamodott. A padlóról nekirugaszkodva ugrott a testemnek. Belátva, hogy ez a macsek addig úgy sem fog békén hagyni, amíg le nem viszem, engedtem az erőszaknak, felvettem a fürdőköpenyem és egy papucsot és levittem a bejárati kapuhoz, megtanítva ezzel arra, hogy mindig csak legyen erőszakos, ha szeretne elérni valamit is.

Megpróbáltam visszaaludni és több-kevesebb sikerrel ment is, amíg a Bartók rádió 7:00-kor rá nem zendített.

Áront azzal indítottam útnak, hogy vegyen magához 1-2 szem almát az erkélyről, ami sikerült is, majd letette az előszobai kisasztalra és ott is felejtette.

Lassan nekem is fel kellett kelnem, mert ma kell vinni az autót Csepelre a Posta Lacihoz, hogy e műszaki vizsgára felkészítse és le is vizsgáztassa, mert már csak egy hete van hátra az előző vizsga érvényességéből.

Szörnyű, hogy milyen dugó volt a Budaörsi úton. Féltízre oda is értem, de senki nem volt a műhelyben, így telefonon megbeszéltem Posta Lacival, hogy az autó Forgalmi Engedélyét, a KGFB papírt és a kulcsát bedobom a postaládába.

Hazafele a HÉV-en, a villamoson, az M4-en és a 8-as buszon jót tudtam olvasgatni.

Hazaérve vettem két krémsajtot a CBA-ban, négy zsömlét a kis kuckóban, hogy tudjak készíteni bagel-t Áronnak és vettem ki pénzt a falból. Itthon bevágtam egy adagot a hazahozott csirkelevesből és leültem megírni az elmúlt négy nap történéseit.

Amikor Áron hazajött a suliból már a karján hozta Mannát.

Kérésemre néhány percet gyakorolt, majd ¾ 4-kor elindult a zongoraórára.

Mariannál bevallotta, hogy egy hete megint nem gyakorolt, amire Mariann úgy reagált, hogy akkor ne ½ óra legyen a napi gyakorlás, csak ¼ óra, de minden nap gyakoroljon. Én is elmondtam Áronnak, hogy ennek nincs értelme csak akkor, ha rendszeresen gyakorol. Én sajnálnám, ha nem tanulna zongorázni, de nem erőszakolom. Ha nincs hozzá kedve, akkor ne csinálja.

Este bagel kényeztetés volt, majd lementek Emőkével és a Mannával egyet sétálni.

Már este elkezdtem az ivászatot, hogy a holnapi hasi ultrahangnál a doktornő ne tudjon reklamálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése