2015. október 12., hétfő

Délelőtt fogorvosnál, délután Szülői Értekezlet

Már hét óra előtt felkeltem. Bár nem volt nagy kedvem a ma délelőtti programhoz, de tudtam, hogy túl kell essek rajta. Adri ma délelőttre rendelt be , hogy az ideiglenes koronát leszedje, kicsit még köszörülgessen, szadizzon, majd a végleges koronához új lenyomatot vegyen. Előtte persze el kell mennem, csináltatni egy fogröntgent.

Sokszor seggbe kellett rugdosnom magam, hogy menjek már, ne tötyörögjek.

Én csak 7:20-kor szálltam fel a 8-as buszra, de Áron még később, szerintem 7:22-kor a 7:12 helyett.

A fogröntgenen hamar sorra kerültem és maga a felvétel már a kínzások előjátékának is beillett. Utána még maradt annyi időm, hogy a Fogröntgennel szemben reggeli címén vegyek egy sonkás, krémsajtos, rukkolás bagelt. (Budapest Bagel VIII. Baross u. 4.) és majd otthon még egyszer fogat mosok. Tisztában voltam azzal, hogy az életnek 9:30-kor van vége és akkor még utoljára legalább egyek egy jót.


Pontban 9:30-kor megjelentem Adrinál, hogy az asszisztensével kezdhessék rajtam a szadizást. Az ott töltött 1-2 óra nem tartozik az életem legkellemesebb időtöltései közé. Igyekeztem keveset nyavalyogni, de Adrinak még így is sok voltam.

Utána a sok injekció miatt az egész arcom elzsibbadva már teljesen használhatatlan lévén tettem néhány kőrt az inverterrel, hogy Balázs javaslatára ki tudna készíteni hozzá egy fojtótekercset, de nem jártam sikerrel, mert a mester, aki tudna, azt mondta mivel ő nem ért az inverter-hez, valaki mondja meg neki a megrendelni kívánt fojtótekercs pontos paramétereit (huzal átmérő, menetszám, tekercsméret stb.)
.
A Banggod 5:6 arányban bírt ellenállni a reklamációmnak, de végül feladta és közölte, hogy visszafizeti a reklamált termék árát.

Hazaérve felvittem Ilinek a mézpumpát és lehoztam az öt üveg mézet.

Áron időben érkezett haza és rögtön beszámolt a suliban történtekről
.
Lassan el kellett indulnom a rendhagyó Szülői Értekezletre, amit a Rita néni (osztályfőnök) helyett az iskola Igazgató helyettese tartott a Középiskolai felvételi rendszerről való tudnivalókról. A két órás előadásból szinte mindent megértettem, de még a felét sem tudtam megjegyezni. Igyekeztem azonban minden fontost lejegyezni és Áron kérésére egy hangfelvételt is készítettem.

Itthon vacsorára a hétvégi tökfőzeléket és a rántott csirke combok maradékát ettük.


Áron még ½ 9-kor lement Emőkével és Möcivel megsétáltatni Mannát, de remélem, hogy legkésőbb 9-re ágyba kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése