2015. október 2., péntek

Évfolyam találkozó

Amikor Áron elindult, akkor még mélyen aludtam és később sem volt kedvem felkelni, mert a mai programok között az első bejegyzés a naptáramba, Adri fogorvosi rendelője.

Nagy nehezen elindítottam a reggelt. Készítettem magamnak egy ham and eggs-et és a késői reggeli után elkezdtem rendezkedni. A rendezkedés közepette arra is kiterjedt a figyelmem, hogy bekapcsoljam a Dömsödi Fűtést, mert az előrejelzés 10 fok Celsius alatti hőmérsékletet  jelzett.

½ 12-re kellett mennem a Budafog rendelőbe. Tudom, hogy nagyon fontos volt, amit Adri ott egy óra alatt végzett a fogaimmal, de ezzel együtt nagyon kellemetlen is volt és nagy megkönnyebbüléssel vettem, amikor bejelentette, hogy mára végeztünk.

Hazaérve bepakoltam az autóba a PET palackokat és próbáltam elviselhető, (takarítható) állapotba hozni a lakást. Ez nem sikerült olyan szinten, hogy mertem volna szólni Katikának, hogy vegye kezelésbe a  lakást.

Délután háromra nekem jelenésem volt egy egyetemi évfolyam találkozón. Mondhatom, hogy jó volt őket 50 év távlatából viszontlátni. A névsorolvasásnál már olyan sok nevet húztak ki véglegesen, hogy a felszólaláskor javasoltam, hogy ezen túl, ne ötévente, hanem évente találkozzunk.

Mire Áron megjött a suliból és én is visszatértem, már csak az volt a gond, hogy Mannát betereljük. Áron első és második próbálkozása nem járt sikerrel. Ezután én is megpróbálkoztam, de nekem sem jár eredménnyel. Manna önjáró és saját jogi rendszerrel működik.

Gondoltam, hogy azzal is nyerek egy kis időt, ha addig összesítve leadom a vízórák állását.

Végül Manna is meglett és hatra sikerült mindent berámolni és mindenkit beterelni az autóba. Indulás.

A TESCO,ez alkalommal nagyon lassan ment. Először leadtuk a PET palackokat. Utána vásárlás ( filézett csirkecomb, csirkefűszer, mustár, szőlő, Domestos 24 H) Amikor már azt hittem, hogy készen vagyunk mindennel, akkor még be kellett mondatanom a hangos megafonba, hogy „Pacher Áront várja apukája az autónál.”
Ez első körben nem járt sikerrel, da amúgy is vissza kellett mennem, mert elfelejtettem venni töltött nápolyit, ami Áron egyik kedvence.

Nagy nehezen összejöttek a dolgok és indulhattunk.  Szigethalomban is csak a Gyümölcshalomnál álltunk meg, hogy vegyünk szőlőt, gyömbért. Én már láttam, hogy csak fél kilenc óra körül érünk a bázisra. Pontban 20:30- kor érkeztünk.  9 fok Celsius volt, de bent a házban 22.

Kirámoltunk. Ettünk egy pár falatot vacsorára, majd lefeküdtünk. Én még sokáig olvastam a Veiszer Alinda könyvet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése