2015. október 30., péntek

Repeater

A reggelihez egy túl száraz zsemléből találtam Áronnak készíteni a bagelt, de a reklamáció után azonnal készítettem egy másikat, amivel  viszont már teljesen elégedett volt. Mellé készült egy tükörtojás szalonnával és hozzá kakaó és tejeskávé.

A reggeli után arra kértem Áront, hogy a megbeszélt napirend szerinti sorrendben végezzen mindent, amíg én elmegyek az Imréhez.

Imre bent volt az üzletben és megbeszéltem vele, hogy  kora délután eljön és hoz egy TP LINK repeteart, vagy ahogy a dobozán írják Range Extender-t.

Utána elmentem a vasudvarba és vettem még egy csuklópántot, mert úgy döntöttem, hogy nem a tegnapit fogom ketté fűrészelni, hanem inkább veszek még egyet és akkor az egész ülőke sokkal masszívabb és stabilabb lesz.

Hazafele vettem még hozzá M5-ös kapupánt csavarokat.                                                                           
Hazamenet megállapítottam, hogy Áron semmit nem tartott be a megállapodásból és a napirend első tíz sorából semmit nem végzett el csak felkapaszkodott az Internetre és ott játszott. 

Elkezdtem az ülőkelábak készítését.

Közben megjött Imre és pikk-pakk beüzemelte a Wi-Fi repeatert.

Délután meghozta Marika Áronnak a nadrágjait és kérte, hogy az ideadott pénzét utaljam át. Közben lediktált egy nekünk alkalmas sütemény receptet, amihez fel tudjuk használni az alma túltermelésünket.

Amikor elment leszereltem az ülőkét és egészen a festéséig befejeztem az átalakítást. Holnapra már csak annyi marad, hogy a hat csavarjával felszereljem a helyére.

Feltettem a mintegy tíz napos blog bejegyzés elmaradásaimat a netre.

Vacsorára a tegnapi főzelékeket esszük egy kis baconben sült csirkemájjal, amiből azért még marad holnapra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése