2015. október 14., szerda

Windows 7 Upgrade Windows 10-re

Miután tegnap majdnem hajnalig fent voltam, csak nagyon későn ébredtem.

Reggeli után felvarrtam két leszakadt gombot az ingemre azután elindítottam a notebookot. Ugyanaz a hiba megint. Béla azt javasolta, hogy távolítsam el a felhasználói fiókokhoz tartozó jelszavakat és akkor talán megjavul. El is indítottam a gyógyítást, de nem tudtam végigcsinálni, mert Áron fiókjához is kellene tudnom a jelszót, de ő most a suliban van.

Felmerült bennem a gondolat, hogy vajon nem most kellene Windows 7-ről Windows 10-re váltani?

Megírtam, illetve közzétettem ötnapos blog bejegyzés elmaradásomat.

Az ebéd valamiért kimaradt, de kettő után elindultam a brushupra. Végre egyszer nem kellett izgulnom, hogy odaérek-e vagy sem. A közös foglalkozás már lerágott csont, de a kiscsoportos Larryvel az mindig nagyon jó. Larry nagyon szereti a jobbnál jobb kütyüket és azokat tudja is használni. Volt két vendégünk is Karie és Eric Michigan államból.

Hazafele bementem az Alle-ba, hogy megvegyem Norcinak és Larrynek a Homo Hungaricus-t, de már nem volt egy darab sem. Az eladó megnézte a számítógépben és azt mondta, hogy az Árkádban van. Holnap elmegyek érte.

Onnan haza elkövettem azt a hibát, hogy a 154-es buszra szálltam, mert az esőben csábító volt, hogy azzal majd átszállás nélkül tudok eljutni a Gazdagréti térre. Nagy hiba volt, mert Őrmező körül egy csomót tekergett.

A kis kínaiban vettem meg a vacsorát: Csipős savanyú levest és kétféle amerikai mézes csirkét sült tésztával.

Áronnak hiába volt új napirend, mert ¼ 5-re ért haza és ¼ 7-ig csak lógott a számítógépen, majd átment Emőkéhez. Azután belátta, hogy valami nincsen rendben, ezért leült a zongorához gyakorolni és vacsora után nagyon szépen felmondta az Őrizem a szemedet c. Ady verset.
Kinyomtattam Bálintnak és Olivérnek az informatika órára szükséges Excel segédletet.

Nagy levegőt vettem és elindítottam a Win 7 > Win 10 Upgrade projektet. Először egy külső merevlemezre elmentettem a Notebook teljes tartalmát és RAJT. A mentés is hosszú ideig tartott, de az Upgrade még tovább és már olyan sokáig, hogy közben le kellett feküdnöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése