2015. október 13., kedd

Hasi ultrahang

Ma már könnyebben ment a felkelés. Reggelizni nem szabad, mert így írja elő a mára tervezett hasi ultrahang, viszont sok vizet kell inni.

Más ember színházba, moziba, esetleg lóversenyre jár, én meg fogászatra, az urológiára és hasi ultrahangra.

9 óra után elindultam, de miután megtaláltam a Vahot u. 1-et, rájöttem, hogy jobban tettem volna, ha nem 8-as busszal és az M4-es metróval mentem volna, hanem rögtön a 154-es busszal, ami igaz, hogy csak félóránként indul, de egyenesen odavisz.

9:20-ra voltam kiírva és 10 perccel korábban oda is értem, de végül csak ¾ 10-kor kerültem sorra. A doktornő látni vélt néhány 2-3 mm nagyságú homokszemet, de kérte, hogy egy hét múlva egy jobban megtelt hólyaggal és egy kismedence beutalóval ismét jelenjek meg.

Hazaérve vettem a CBA-ban főző tejszínt, császárszalonnát, szezámmagot, sört és AAA elemeket.

Elkezdtem készíteni az ebédet, meg a vacsorát. Brokkolit pároltam a mikróban, majd ráolvasztottam sajtot és sütöttem hozzá kövön baconbe tekert csirke májat.

Először Áron érkezett haza. Bement a szobájába a notebookkal pihenni. Egy nagy tányéron vittem be neki cikkekre vágott almát, mézben fürdetett diót és szőlőt, hogy egy kicsit kényeztessem.

Mire megjöttek a fiúk, addigra én is befejeztem az ebédet.

A német gyakorláson véget vetettem annak a korszaknak, amikor szavakat és nyelvtani szabályokat kell megtanulniuk. Ez alkalommal németül beszélgettünk arról, hogy ki mivel szeretne foglalkozni, milyen egy álomállás, mit tart fontosnak egy állásban, a fizetést, vagy a munka eredményességét, netán a munkakörnyezetet, vagy a továbbképzést. 

Már nagyon tudnak a fiúk, már lehet velük németül társalogni.
.
Amikor elmentek a fiúk, Áronnal megint összekaptam, de annyira, hogy sírva ment át Emőkéhez.   Amikor ketten visszajöttek, elmondtam, hogy mi az ami nem tetszik Áron viselkedésében és most már jó lenne, ha összeszedné magát, mert már csak három hónap van a felvételi vizsgákig. Vacsorára megettük a maradék brokkolit a bacones csirke májjal.

A notebookon valószínűleg megbetegedett a Windows 7, mert minden újraindításnál a személyre szabott beállításokat újra készíti és az asztalt folyton átrendezi. Szerintem néhány fontos állomány el is veszett a gépről. Minden esetre a külső merevlemezre készítettem egy acer_C_20151014 könyvtárat és a notebook egész tartalmát oda mentettem.

10 óra után Áron fogat mosott és elment lefeküdni.


Emőkére még sikerült rátukmálnom néhány almát. 

A jövőre nézve megállapodtunk egy feszesebb napirendben, amit éjfélig még begyömöszöltem egy Excel fájlba és az érintetteken (Hadas Emőke, Pacher Áron) kívül még Rita néninek is elküldtem véleményezésre. Azután én is eltettem magam, de már hajnalban holnapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése