2015. október 11., vasárnap

MLM

Hajnalban átmentem Áronhoz az ágyába, amire Manna úgy reagált, hogy akkor ő is befeküdt az ágyba harmadiknak. Áron nagyra értékelte, hogy egy ágyban lustálkodik a család.

Gábor, ahogyan ígérte elkészítette a bootolható DOS lemezt, rajta az ORCAD programmal és reggel már át is hozta. Örültem neki, de emiatt a reggeli elég későre tolódott. Gábor még a TV-t is visszakonfigurálta, hogy tudjuk nézni délután a Forma 1-et.

A reggeli nagyon színesre sikerült. A tarja szeletekkel és sajttal megrakott bundás kenyér mellé lágy tojás, szőlő, dió és méz volt terítéken.

Áron szinte egész nap a számítógép előtt ült. Nehezteltem is érte és újabb ütközetet helyeztem kilátásba az Internet függősége ellen.

Amíg a Forma 1 ment, addig hozzáláttam a tökfőzelék és rántott csirkecombok elkészítéséhez.

Az ebéd a késői reggelizés miatt elmaradt.

Elkezdtem a 220V-os áram kivezetését az éléskamrából, mert tervezem, hogy a lépcső melletti szekrény belső LED világítását megoldom.

Babett felhívott, hogy késő délután meglátogatna két férfi kiséretével. Hét óra felé meg is jelentek és hosszú előadást tartottak egy utazási MLM rendszer (www.dreamtrips.com) népszerűsítésére. Én mondtam, hogy szívesen végighallgatom a műsort, de nekünk a lakókocsi (később a majdani lakóautó) miatt kissé speciálisak az utazási szokásaink.

Nyolc órakor már be kellett rekesztenünk a szeánszot, mert ha most indulunk, akkor Áron már csak ½ 10-re kerül az ágyba.

Amikor hazaértünk, először elbűvölt minket a gyönyörűen kitakarított lakás látványa. Emőke akkor még nem volt otthon, így nélküle vacsoráztunk. Az ő vacsoráját csak 10 órakor tudtuk átadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése