2015. október 1., csütörtök

Elkezdődik a konszolidáció

Áron úgy döntött, hogy meggyógyult és ma már megy az iskolába. Reggel csak annyit kommunikáltam vele, hogy ne felejtse el vinni a zongora óra díját és néhány almát az osztálytársainak.

Reggeli után már készülődtem a Citi bankba, ahol 10:30-kor volt időpontom. Szerintem alig egy perc késéssel oda is értem. Kádár úrral átnéztem a portfóliómat, aminek nem tett jót a Kínai gazdaság gyengülése, se a múlt eredményeit sem a jövő reményeit nem tudta lerontani.

Onnan Csepelre mentem a Scenic-ért. Hazafele megvettem Évi tűzhelyéhez a forgatógombokat.

Hazaérve, először elintéztem a havi Posta Takarékcsekket és bementem a kis kínaiba ebédelni és take away megvettem a vacsorához az amerikai mézes csirkét.

Felhoztam Mannát.

Tudom, hogy Áron a suli után megy a zongorára, ezért ötig türelmesen vártam. Ahogy megérkezett, lementünk a Sinkó doktornőhöz, hogy a három napi hiányzásról adjon igazolást.

Nagyon büszkén jelentette, hogy ma hozott három ötöst. (Magyar Nyelvtan, Magyar Irodalom, Matek).

 Levittem Évának a tűzhely tekerő gombokat. Az applikálása nem volt egyszerű. Jó lett volna ha találok ott egy reszelőt, űreszelőt vagy legalább csiszolópapírt.

Vacsorára megettük a nyugger krumplilevest és utána ketté osztottam a mézes csirkét és a sült tésztát.

Este Áron átvitte mannát Emőkéhez, de utána megint vita volt azon, hogy Áronnak mikor kell lefeküdnie 8 és 10 óra között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése