2015. október 21., szerda

Vizsgázik az autó

Áron rendben elindult és Mannát is levitte. Talán még almát is vitt magával. Vele azt beszéltem meg, hogy a suli után egyenesen megy a Nóra nagyihoz és a brushup után kb. 5-kor én is csatlakozom.
Reggelire egy hamandeggs-et készítettem.

Most, hogy visszaszereztem a notebookot, megírtam az elmúlt három nap blog bejegyzéseit.
A Windows 10 elviselhetetlenül lassú. Vagy vissza fogom állítani a W7-et, vagy valamilyen nagytakarítással vagy RAM bővítéssel javítok a helyzeten.

Délután időben indultam a brushupra. Larrynek rögtön a megérkezésem után átadtam a neki vásárolt Lackfi könyvet azzal a megjegyzéssel, hogy szerintem fogja élvezni. Vele megint nagyon mozgalmas volt a kiscsoportos foglalkozás.

Utána rögtön felhívtam Nóra nagyit, hogy Áron vajon már megérkezett-e. Amikor mondta, hogy még nem, akkor Katikát hívtam, hogy nézzen már be a lakásba, mert ½ 5 van és a Nóra nagyi ½ 3-ra várta Áront. Katika közölte, hogy Áron kb. egy fél órája elindult, mert vele záratta be a lakást.
   
A 18-as villamossal mentem a (nekem még mindig) Moszkvára és onnan kényelmesen felsétáltam a Nagyihoz. Áron már ott volt. A nagyi virslivel kényeztetett, amiből Áron kvázi hotdog-okat készített.

Amikor ¼ 8 körül eljöttünk, akkor még a nagyi nem volt biztos abban, hogy a becsípődése holnapra megjavul-e vagy sem és eltudunk-e menni Egerbe a Fürdő szállóba. Én csak azzal riogattam, hogy ha a szálláshelyet eddig nem foglalta le, akkor ne is reménykedjen abban, hogy ezt holnap is megteheti, mert szerintem az iskolai szünet miatt, holnaptól az egész ország útra kel és ezt már hetekkel ezelőtt lefoglalta.

Áronnal együtt mentünk a Moszkva térig. Ő onnan 139-essel haza, én pedig a 6-os villamossal és HÉV-vel Csepelre mentem az autóért. 

Este nyolc óra után az utca, ahol a műhely van nem túl barátságos. Posta Laci átadta a méregdrágán le-műszaki-vizsgázott Scenic-et azzal, hogy most újabb két évig erre nem lesz gondom.

Amikor onnan – de már autóval – hazaértem, még vettem egy kis üveg vodkát, mert unikum egy szem sem volt.

Vacsorára a nyugger lencselevest és a tarhonyát ettük pörkölttel és kovászos uborkával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése