2015. október 23., péntek

Megérkeztünk Dömsödre

Reggel Adri hívott, hogy mielőtt lemennénk Dömsödre szeretne még egyszer látni. mert annak nem örülne, ha az új korona egy kicsit is magas lenne és emiatt terhelődnének a tartóoszlopok. 

Bekapcsoltam a Dömsödi fűtést és felhívtuk Nagyit, hogy akkor 9-re mennénk érte, legyen készen. Mondta, hogy lassabban menjünk, mert neki még fel kell öltöznie és be kell pakolnia mindent az útra.

Mire mi is mindent összepakoltunk és Mannát is beköltöztettük a hordozókájába, lett abból még tíz is mire elindultunk és akkor Áronnal először még az Adrihoz mentünk a fogorvosi rendelőbe.

Velem egy tizenöt perc alatt végzett és utána Áron fogkövét vette kezelés alá.

Mire a nagyihoz odaértünk, már 11 óra lett és akkor még le kellett ülnünk vele reggelizni. Nem bántuk, mert a nagyinál mindig finom főtt virslit kapunk mindenféle finomsággal és utána még kávéztunk is.

Szerencsére sehol nem kellett megállnunk, mert ünnep lévén minden üzlet zárva volt.
Gyönyörű napsütéses időben érkeztünk, de azért már hűvös volt.

Áron elrendezte, hogy ki hol fog aludni.


Rögtön kipróbáltuk az új éttermet. Sokat kellett várni a kajára, de megérte. Áron rántott camembert rendelt sült krumplival és tartár mártással. Nagyi juhtúrós csirkemellet zöldségágyon, de azután sokszor megkérdezte tőlünk, hogy ő mit is rendelt, még akkor is, amikor már kihozták. Én egy egyszerű rántott harcsával beértem. Nagyon finom volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése