2015. november 15., vasárnap

A hűtőszekrény kipakolása

Hajnali öt órakor beengedtem a csavargót, de utána sikerült még visszaaludnom. Később arra ébredtem, hogy Manna a takarón keresztül gyúrja a lábamat, majd ott alszik.  Csak 9 órakor keltünk fel, de Manna tovább aludt.

Azonnal hozzákezdtem az új típusú (krémsajt helyett körözöttel megkent) bagel készítéséhez. Mind a kettőnknek nagyon ízlett az újítás. És egy jó ideig nem leszünk éhesek.

Bár Áron tegnap azt ígérte, hogy ma reggel végre elkezdi a felvételi feladatsorok gyakorlását, ehhez képest még dél után sem azzal foglalkozik.

Tekintettel arra, hogy a hűtőszekrény felső része nem akar működni, elkezdtük a tárolt cuccok kitelepítését. Csak a mélyhűtő rekeszben maradhattak cuccok, mert az rendesen hűtött. Ami befért a fagyasztóládába, az oda került, ami nem okvetlen igényelt hűtést, az az éléskamrába került és egy csomó cucc bekerült a hazaviendő piros kosárba. Olyan dolgokat is találtunk, ami nem élte túl a gyenge hűtést és ki kellett dobnunk.

Az újabb telefonálásra azt mondták, hogy ma biztos, hogy nem tudnak kihozni egy ideiglenes csere hűtőszekrényt, mert erre csak a főnök adhat engedélyt és ő jelenleg hétvégi vidéki pihenését tölti.
Ezen nagyon fel voltam háborodva, de ez nem segített. Azt mondták, hogy legkorábban holnap tudok beszélni a főnökkel a Dömsödi Szépséghibás áruk boltjában.

Amikor befejeztük a kipakolást, átmentem Gabikáékhoz, hogy beszámoljak a háztartási tragédiáról.
Visszatérve hozzákezdtünk a pakolászáshoz és a korai hazainduláshoz, mert Áronnak ma angol órája van Krisztáéknál.

Szerintem időben hazaértünk, ahhoz, hogy Áron még fel tudjon szaladni az angol cuccaiért.

Emőke átjött és érdeklődött, hogy Áron mikorra ér haza, részben azért, mert van egy közös (akvárium átköltöztetési) projektjük, másrészt azért, mert már éhen hal. Mondtam, hogy Áronnak 7-ig tart az angolja, úgy hogy ½ 8-kor már vacsorázhatunk.

Én teljesen befejeztem a fizika segédletet és szállítható állapotban tettem Áron iskolatáskájára.
Áron kicsit későbben ért haza, de azért együtt költöttük el a grill csirke nagy részét és a hazahozott kőrözöttet.


Emőke keményen számon kérte Áron hétvégi munkáját a felvételivel kapcsolatban és még nekem is jutott a vizuális pofonokból, hogy miért engedtem Áront annyit Internetezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése