2015. november 2., hétfő

Az elmaradt zongora óra

Annyira nem ébredtem fel, hogy megállapíthassam, Áron időben indult-e el, de arra emlékszem, hogy kértem, vigyen magával az almából.

Kínából megérkezett a tokozott Greatz, amivel már egy lépéssel előbbre vagyok a szekrény belső LED világításával.

A blog bejegyzések pótlásával teljesen egyenesbe hoztam magam.

Reggeli után megpróbáltam utánajárni, hogy a Citi Bank kinek a csoportos beszedési inkasszóját nem tudta kiegyenlíteni a beállított limit miatt. Az ügyintéző igyekezett, de nem tudta megválaszolni és azt ígérte, hogy később visszahív.

Manna délben kérte, hogy vigyem le, mert szeretne egy kicsit csavarogni.
Amikor visszahívott, már tudtam, hogy az ELMŰ volt. Fel fogom venni velük a kapcsolatot, hogy miért jött ilyen magas számla.

Áron kora délután hazajött, egy picit lógott a notebookon, majd elindult a zongoraórára. Hamar visszajött, mert Mariann a többszöri csengetésre sem reagált. Kértem Áront, hogy hívja fel, de az ő telefonja az autóban maradt, majd kiderült, hogy le van merülve, és amikor már minden meg lett volna, akkor vette észre, hogy Mariann már tegnap írt neki egy SMS-t, hogy a mai zongoraóra elmarad. Az egészből annyi a tanulság, hogy a kütyü nem csupán játékra való.

Felmentem Ilihez köszönteni a születésnapján. Megkóstoltatta velem a málna pálinkáját, de az annyira ízlett, hogy meg kellett ismételni.

A vacsorához előbb lementem a CBA-ba, majd előadva a lehetőségeket, Áron kívánságára összeeszkábáltam egy bagelt. Jómagam az oldalasból és a zsírjából kentem meg egy fokhagymás pirítóst, amihez lila hagymát karikáztam fel. Előtte természetesen ittam egy Unikumot és után a sört.


Áront sikerült rábeszélnem egy fürdésre és fajmosásra, csak el ne duguljon a kád lefolyója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése