2015. november 19., csütörtök

Citibank és Telenor

Nem tudom miért, de olyan mélyen aludtam, hogy észre se vettem, Áron hogyan és mikor indult el a suliba. Amikor felébredtem, már ¼ 9 volt.

Gyorsan megreggeliztem és a magyarral folytattam a feladatsorok kinyomtatását, valamint a megoldások betelepítését az Acrobat felhőbe. Még azt is sikerült kipróbálnom, hogy a felhő a kütyün is elérhető.

Közben azért maradt egy kis időm a duolingo-ra is.

Miskolczi Marika telefonált, hogy a leleményességemre apellálva segítsek neki beszerezni Királykék munkásruhavarráshoz 5000 m farmer vastagságú (35-os, 40-es vagy 50-es) cérnát, mert ő sehol nem talál. Hála a Google-nak holnap szállítják. Még annyit kértem, hogy ha lehet, akkor délelőtt, mert mi kora délután elutazunk Dömsödre.

Dél körül felhívtam Kádár urat, hogy mivel ma amúgy is be kell mennem a MOM Parkba, hogy elintézzem a Telenor átigazolásomat, egy úttal bemehetnék hozzá is a kéthavonként szokásos portfólió egyeztetésre. ½ 3-at jelölt, ami neki szabad időpont. Ebben maradtunk ott leszek.

Kettőkor felültem a 139-esre. A Sasadi csomóponton még mindig csak lépésben tudnak haladni az autók és így a busz is. Először Kádár úrhoz mentem. Kávé, portfólió és az új megbízás, 15 perc alatt végeztünk egymással.

Onnan átmentem a Telenor ügyfélszolgálatra és a saját átigazolásomon felül lecseréltem Áronnak a Praktikum kártyáját egy előfizetésesre, amiben van 200 MB mobil Internet is és mivel a flottán belül van, egymással „0” Ft-ért beszélgethetünk. Ezt is csak 29-én fogja megtudni. 

Amíg a rendszer megadta a flotta engedélyt, addig átmentem a szemben lévő Ázsiai étterembe és vettem egy szecsuáni csirkét sült tésztával, ami akkora adag volt, hogy a felét haza kellett vinnem.

Mire hazaértem Áron már otthon volt. Kértem, hogy a notebook használata előtt csináljon egy kis rendet a szobájában, de ebből nem lett semmi.

Hat óra után odaadtam neki az 1-es magyar felvételi lapot és elindítottam a stoppert. 45 perc leteltével elkértem a feladatlapot és megnéztem. Egyelőre nem írtam be a pontokat, de egy-két hibát közösen megtaláltunk és ezt a feladatot sem sikerült 45 perc alatt befejezni. Ezt még gyakorolni kell.

Emőke átjött és azt kérte, hogy péntek, szombat, vasárnap adassunk be a Dömsödi állatorvossal Mannának egy-egy tablettát bélféreg ellen.

A mikróban megmelegített rántott csirkemellnek Áronnál nem volt sikere, mert száraznak találta, amit el is hiszek. Én a maradék szecsuanit ettem.


Késő éjjel megnéztem a Dunán a „Körhintát” Törőcsik Marival és Sós Imrével. Alig tudtam vele betelni. Nálam ez benne van a 10 legjobb filmben, amit valaha láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése