2015. november 25., szerda

Elli

Megint felébredtem hajnali ½ 4-kor. Úgy látszik Áron 7:24-kor indult. Se fogmosás, se élesztő, se alma, de még az átadni való meghívókat is itthon felejtette. A szobájában maradt rendetlenségről már nem is beszélek.

A reggeli ismét kocsonya, mert azt nem tudom megunni.

Belenéztem a levelezésembe és egy kicsit Duolingóztam.

Áron nevében feladtam a Nóra nagyinak a szüli napi meghívót.

Egykor elindultam Ellihez, de útközben beugrottam a bányába „vételezni” A4-es papírt, celluxot és ragasztó stiftet. Pár percet beszélgettem a Főszerkesztővel, aki megajándékozott egy Pest megyei telefonkönyvi CD-vel.

Ellihez csak későn (öt perccel kettő előtt) érkeztem. Nagyon jókat tett a lábammal. Közben Ferivel megtárgyaltuk a migránskérdést és a napelemes rendszer előnyeit, hátrányait. Elli visszaadta a két kis hangszórót, meg a fülhallgatót

Onnan, akármennyire igyekeztem, és hiába találtam egy közeli parkolóhelyet, csak 5 perc késéssel tudtam a brushup-ra érkezni.

A brushup megint nagyon jó volt és a színvonalát, hangulatát csak emelte, hogy Katie-nek ma névnapja volt.

Hazafele jövet beugrottam az Alle Libribe, mert megjött a Nóra nagyinak karácsonyra vett Veiszer Alinda kötet. Utána már csak a kis kínaiban álltam meg, hogy vacsorára vegyek szecsuanit és amerikai mézes csirkét.

Itthon a vacsora előtt volt némi nézeteltérés Áron és közöttem, az elmúlt napok elmaradt programjai miatt.


Vacsorára elosztottuk mind a két fogást és utána már csak Áron délutáni idejének a számonkérése történt Emőke által mint lényeges esemény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése