2015. november 10., kedd

ETX Capital

Reggel gyorsan bekaptam egy reggelit, mert 10 órára megbeszéltem egy időpontot az ETX Hungary irodájában.

  A két úr tartott egy órás oktatást arról, hogy náluk miként tudnék online papírokkal kereskedni. Részemről elmondtam nekik, hogy én szívesen kipróbálom, de nem valószínű, hogy venni fogom a bátorságot, hogy egy nagyobb befektetési hozam reményében nagyobb összegeket fektessek be, mert ennyire még nincs bizalmam a rendszerhez és az én tőkepiaci hozzáértésemhez.

Áron már korán hazaért a suliból és 4:00-kor el is kezdődött a Gyerek- Német gyakorlás. A fiúknak is az volt a véleménye, hogy jó hangulatú és hasznos volt az együtt töltött másfél óra.

Felhívtam Balázs Gyurit, hogy szívesen látnánk az egész családot valamelyik este egy kis házi koncertre. Köszönte és kérdezte, hogy mi lenne a műsor. Mondtam, hogy a nemrég volt halottak napi aktualitásnak megfelelően Mozart: Requiem az Academy of Ancient Music Orchestra és természetesen Christofer Hogwood dirigálásával. Még annyit kérdezett, hogy lehetne-e Emma Kirkby szopránjával. Megoldjuk. Még annyit kértem, hogy megjelenés hétköznapi ruhában és az ajtónál motozás, mert széken kívül semmit nem szabad hozni.
Vacsorára Áron bagel-t kért, amire meghívtuk Emőkét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése