2015. november 13., péntek

Internet hajnalban

Reggel Áron, de valószínűleg hajnaltájt bekapcsolta a notebookot és attól csak nehezen tudott elszakadni. Emiatt semmire nem maradt ideje az indulás előtt. Még arra sem, hogy egy szem almát magához vegyen. 7:12 helyett (amit én ideális indulási időpontnak tartok), csak 7:24-kor indult el.

Nem bíztam a meteorológia jelentésében, miszerint ma még nyárias meleg idő lesz és bekapcsoltam a Dömsödi fűtést.

Hogy megnyugodjak, még a reggeli készítése előtt olvastam egy kicsit a Veiszer Alinda: Ráadás c. könyvét. Veiszer Alinda okos és a könyvének a sikere főként abban rejlik, hogy riportjaiban nagyon okos embereket szólít meg és túl azon, hogy Alinda jókat kérdez. a riportalanyai zseniális válaszokat adnak.

Délelőtt még foglalkoztam a kütyüvel, de dél környékén már az indulásra koncentráltam.

Délben megmelegítettem magamnak egy nyugger lebbencslevet, (majd megálmodtam, hogy a Besh O droM sikerét, hogyan vihetném külföldre.)

Pakolás közben felhívtam Nóra nagyit, hogy el tudott-e menni orvoshoz. Nem, mert Csák doktor úr szabadságon van. Emiatt finoman leszúrtam, de ő kikerülte, mert ő máshoz nem megy.

Áron korán érkezett haza, bepakolta az iskola cuccait, a zongora kottát valamint a felvételi feladatsorokat és nagyon összeszedetten már egy óra múlva Manná-stúl is indulhattunk. 

A lány ajtaja elé kitettem a két kosárnyi almát. Biztosan jelentkezni fog, hogy ő azzal mit tegyen, és majd megbeszéljük.

A TESCO-ban Áron kettéosztotta a feladatokat, én menjek vásárolni, ő pedig visszaviszi azt a néhány üveget és utána megy a Libribe megvenni a Leótól kapott könyv folytatását és majd ott találkozunk.

Csak Mannára gondolva vettem mindenféle csirkeaprólékot és egy kiló leveszöldséget. Magunknak becsomagoltam egy grillcsirkét és vettem egy tucat dobozos tartós tejet.

Vettem még két kisméretű pizzát, arra gondolva, hogy azt még az úton megesszük.

Áront nagyon nehezen találtam meg. Kétszer is bemondattam, hogy Pacher Áront várja apukája a vevőszolgálaton, mire meglett. Azt mondta, most már tűzzünk Dömsödre.

Áron Örült a pizzáknak, rögtön be is falta, majd hátradőlt és elaludt. A hátralevő utat végigaludta. Néha, amikor menet közben felébredt, akkor közölte, hogy ő milyen biztonságban van, amikor én vezetek.

Nagyon finom meleg, nagy tisztaság és rend fogadott minket a házban. Manna mindezzel nem törődve elindult csavarogni.

A smaragdfák ledobálták magukról a szénlapát nagyságú leveleiket és most már csak a meztelen ágaik meredeznek.


Viszonylag korán feküdtünk le. Én még éjfél után egy rövid időre felébredtem. Beengedtem Mannát, majd aludtam tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése