2016. március 16., szerda

Aprilia SR 150

Áron majdnem időben kelt és indult. Naná, hogy csak ma reggel jutott az eszébe, írjam be és igazoljam az Üzenő Füzetébe a február 24-i és a március 1-i  szóbeli felvételi vizsgák miatti hiányzását.

Úgy látom, hogy a fogmosás elmaradt, viszont a szobájába be sem lehet lépni, olyan nagy a rendetlenség.

Egy gyors reggeli után megnéztem, hogy mit tudok tenni a TP LINK wifi router megjavítására. Odáig eljutottam, hogy a 192.168.0.1 re felkapaszkodva végigolvastam a Setup beállításait. Arra már nem merészkedtem, hogy elállítsak benne értékeket. Először Bélát próbáltam elérni, de nem sikerült. Felvettem a kapcsolatot Imrével és abban maradtunk, hogy a holnapi szóbeli vizsgája után Teamwiever-en keresztül belenéz a router Setup oldalára.

Közben az Imre holnapi munkáját elősegítendő elkezdtem kimásolni a Wifi router konfigurációs oldalait egy txt fájlba és az egyik oldalon találtam egy nekem nagyon gyanús pipa hiányát:

Wireless Setting
Wireless Enable Wireless Router Radio

Gondoltam óvatosan beteszem a pipát és elmentem a beállításokat. Ha nem lesz jó, akkor még mindig visszacsinálhatom.

Hurrá! Ettől kezdve 100 %-osan működik a wifi router is. Érdemes volt nekifeküdni.

Gyorsan felhívtam Emőkét, hogy zavarva, munkája közben közöljem az örömhírt.

Közben, mintha leszaladtam volna két zsemléért vettem egy Aprilia SR 150-es robogót. Takács Peti, aki nagy szakértője, azt mondta, hogy ez megéri a 150 ezret.

Peti ugyan azt jósolta,  hogy ebből a 150-ből szerinte egy tízest jó dumával le lehet majd alkudni. Hát nekem ez nem sikerült, viszont 30-at lealkudtam, de csak azzal a feltétellel előlegeztem le, ha az eladó a moci ülését elviszi megjavíttatni, mert az már nagyon rongyos volt.

Megjött a bluetooth-os fülhallgató garanciális csere darabja, amit azonnal feltettem a töltőre, hogy a brushupra menet már ki tudjam próbálni.

Elindultam a brushupra. Annyira megörültem Kati és Larry a visszatérésének, hogy bár egy percet késtem, azonnal lenyomtam Katie-nek jobbról és balról is egy-egy puszit.

A közös csoport felejthető volt, viszont Larry-vel a kis csoport kajákról szóló órája nagyon hasznosnak bizonyult.

Amikor hazaértem, vettem a CBA-ban holnapra szendvics alapanyagokat (sonka, zsemle, lapsajt, hónapos retek) megkértem Áront, hogy szálljon le az Internetről és csináljon rendet a szobájában.

Itthon elvégeztem a Duolingó napi penzumát.

Vacsorára én a kínai kaja második felét ettem, Áron készített magának meleg szendvicseket.

Emőke elővette Áront és nagyon alaposan átnézte a táskájában található füzeteket és megpróbálta kikérdezni a benne találhatókat.

Sajnos a lefekvésre csak ½ 11-kor került sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése