2016. március 5., szombat

Nincs kapcsolatom Áronnal

Annyira mindent bevásároltam, hogy ma ki se kell menni a piacra.

Reggelire egy debreceni meg egy lágy tojás és tejeskávé.

Próbáltam felásni a veteményest, de a derekam jelezte, hogy jobban tenném, ha inkább a padlón egyengetném a hátam.

Én is elkészítettem két csíráztatást, ahogyan Judit mutatta, majd feltettem a csirkeaprólék levest főni. Az eddigi módszertől csak annyiban tértem el, hogy a holnapi köretnek tervezett karfiolt ma főztem meg és a főzőlét hozzáadtam a csirkeleveshez. Büszke voltam az újításra.

Ebédre meg voltam hívva Gulyásékhoz. Vittem egy palack Varga rizlinget. Éva is meg volt hívva, akinek, annak idején odaajándékoztam a régi számítógépet. Nem reagáltam a kihívásra. Minden új kapcsolat elől menekülök.

Judit főztje (füstölt húsos bableves, majd sült házi hurka főtt krumplival) nagyon finom volt és utána még a Dömsödi krémesből is mindenki kapott egy szeletet.

Sokat beszélgettünk, közben iszogattuk a rizlinget. Onnan délután ½ 3 magasságában felhívtam Nóra nagyit, hogy Áron megérkezett-e hozzá a suli után. Sajnos nem, pedig nagyon várja. Akkor hívtam Áront, de neki ki volt kapcsolva a telefonja. Emőkével sikerült beszélnem és ő mondta el, hogy Áron volt a nagyinál, de a nagyi nem hallotta se a kaputelefont, se a lakás csengőt.

Hazajövet folytattam a múlt hétvégén abbahagyott íróasztali írószer tartó barkácsolását.

Elkezdtem megpróbálni kapcsolatot teremteni Áronnal. Két mobil telefon, az egyikben prepaid kártya, a másikban előfizetéses SIM kártya, de egyik sem érhető el. Hívtam Nóra nagyit, Emőkét és mindenhonnan csak töredék információkat kaptam, de Áronnal nem tudtam beszélni.

Kiporcióztam a csirkelevest. Három üveggel tervezek hazavinni (Nóra nagyi, Emőke és mi) egy dobozzal bekerült a mélyhűtőbe, egy pedig holnapra. Közben alkalmam nyílt belsőségekkel kényeztetni Mannát is, amiért nagyon hálás volt.


Befejeztem a napi Duolingó adagot. Megnéztem egy gagyi filmet a DUNÁ-n. (azt hiszem „Örömapa 1” volt a címe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése