2016. március 2., szerda

Áron repülőjegye


Áron reggel a suliba ment, annak ellenére, hogy mára is van egy szóbelije betervezve a József Attila gimnáziumban. Mannát nem vitte le és úgy láttam, hogy Manna nem is nagyon szeretne lemenni.

Végre már nem kell szurkálnom magam Fraxiparinnal és elég tablettásan bevennem a Sincumart.

Reggelire egy szelet sonkát sütöttem tojással.

A Mall.hu-n keresztül intéztem a Nóra nagyi új analóg telefonját.

Tudom, hogy a hétvégére rendben kell itt hagynom a lakást, ha azt szeretném, hogy Katika is betolasson takarítani.

Közben megrendeltem egy Raspberry Pi 3 modell B-t, még nem tudom, hogy pontosan miért, de valószínűleg technikai kíváncsiságból.

Áron nem sokkal dél után jött haza, azzal, hogy éhes és csak evés utána indulna el a József Attila gimnáziumba szóbelizni. Készített magának egy meleg szendvicset. 

Közben nekem is el kellett indulnom a Brushupra. A foglalkozás közben Balázs telefonált, de csak utána tudtam visszahívni.

 nagyon jó másfél óránk volt. Sokat tanultunk tőle.

Ildikó közzétette a lakhatási problémáját. Azt mondtam neki, hogy ha nem zavarja, hogy Dömsöd egy óra buszozásra van Budapesttől és mi minden hétvégén lent vagyunk, akkor a Dömsödi házban lakhat, és nem kell érte fizetnie, még a rezsit sem, mert az meg majdnem ingyen van.

Zita ezt úgy értékelte, hogy én milyen jó ember vagyok, pedig csak arról van szó, hogy én érzelmileg és tetteimben is szívesebben vállalom a hitelező szerepét, mint az adósét.

Balázzsal azt beszéltem meg, hogy holnap délelőtt fog keresni és akkor összejövünk egy kávéra.

Mire hazaértem Áron is megjött és arról számolt be, hogy nagyon jó volt a szóbeli a József Attilában.

Feltettem spagetti tésztát főni és a csirke pörköltöt melegedni, Áron pedig leszaladt  a CBA-ba tejfölért. Mi megettük a magunkét, a többit pedig Emőke átvitte, hogy megbirkózzon vele.

Mannát lekísérte én pedig megígértem, hogy este 10-kor lemegyek érte.

Norcival elkezdtem szervezkedni abban az ügyben, hogy a felvételi küzdelmekért azzal díjazzam Áront, hogy a tavaszi szünetben néhány napot együtt tölthessen velük és az unokaöccseivel Bristolban.


Már jóval elmúlt este 10 óra, amikor Emőke jött reklamálva, hogy Mannát nem hozta fel senki. Igaza volt, de én annyira el voltam foglalva Áron repülőjegyének a vásárlásával, hogy Mannáról átmenetileg megfeledkeztem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése