2016. március 20., vasárnap

Tiszta lakásban

Reggel Áron csak a szokásos vezényszóra tudta elhagyni a számítógépet és még akkor is vette a bátorságot, hogy megjegyezze: „az egyik virsli túlfőtt és kinyílt”
Erre persze az volt a válaszom, hogy jöttél volna le az első hívó szóra, akkor még nem volt túlfőzve.

Nagyon szar reggeli volt: virsli, hot dog zsömlével, mustár, majonéz, ketchup, mézes tej, hot dog kifli benne főtt füstölt tarja majonézes tejföl kenőcs, ementáli sajt és rukkola saláta., hozzá meleg tej mézzel.  Teljesen megértem, hogy Áron miért reklamált, hogy az egyik virsli, már megint szétfőtt.
Biztos vagyok benne, hogy a nevelési módszereimet tekintve bennem van a hiba.

Miskolczi Marika jelentkezett be, hogy elhozná a kütyüt, mert a veje se tudta megmondani, hogy Ő miért nem tud bejelentkezni vele a facebookra.

A facebook vallott, amíg az rendszer idő ekkora késésben van, addig nem engedi csatlakozni a facebook-hoz. Átállítottuk a normális rendszer időt és attól kezdve minden tökéletesen működött.

Marika elvitte a Nóra nagyi által reklamált szakadt farmeremet, hogy kimossa és megjavítja.

Délelőtt többször kértem Áront, hogy menjen át Laci bácsihoz egy kis vödör lószarral kevert trágyáért, hogy a tejfölös vödrökbe végre el tudjam ültetni a palántanevelésre kicsíráztatott magokat.

Végül én mentem át Judithoz, aki közölte, hogy Gulyás Laciék valószínűleg nincsenek itthon, de majd átadja az üzenetet.

Náluk megpróbáltuk Levente 2015-ös kompetenciamérés eredményét kideríteni, de nem sok sikerrel.

Judit egy finom kávéval kínált és a búcsúzáskor két doboz frissen tojt tojást adott.

Késő délután elkezdtünk pakolászni, hogy Áron időben odaérjen a külön angolra.

Mire mindent összepakoltunk 17:05-re sikerült is elindulnunk. Áron egy perccel hat óra előtt landolt Krisztáék háza előtt.

A lakás nagy rendben és tisztaságban fogadott. Aki nem tud hét közben rendet és tisztaságot tartani, az ne sajnálja azt a kéthetenkénti pár ezer forintot, attól, aki ezt helyette el tudja végezni.

Katika gyönyörűre varázsolta a lakást. Öröm volt ide hazajönni.

Felhordtam az össze cuccot. Mannát szabadjára engedtem. Adtam neki friss kaját, és amikor azt mondta, hogy le szeretne menni, akkor levittem.

Bekaptam egy-két unikumot és leültem megírni a mai napot.


Amikor Áron megjött az angolról, akkor vacsorára feltálaltam a tepsis csirkecomb maradékát céklával és rukkolával. Áron nem kért, mert az úton megevett egy zacskó rágcsát és hozzá megivott egy nagy flakon Fantának nevezett ragacsot. A lány pedig még nem volt itthon és nem is tudtam, hogy mikorra jön haza, ezért az ő részét letettem az ajtaja elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése