2016. március 28., hétfő

Húsvéti locsolkodás

Normál időben ébredtem. Manna természetesen az ágyamban, de a takaró felett velem aludt.

Felvettem a legszebb úttörő ingemet és indultam locsolkodni. Először a Gabikáékhoz mentem. Ott sütemény volt, kemény tojás és kaptam 5 Ft-ot is. Onnan hazafele Anikát látogattam meg, ő pálinkával kínált. Hazafele jövet felkaptam G. Laci vödrét, amiben a finom nyúltrágyát kaptam a palántaneveléshez, mert az üres vödröt viszem neki Húsvéti ajándék gyanánt vissza.

Meglocsoltam G. Juditot és Annát. Szép piros tojást és süteményt kaptam. Tassi Judithoz már G. Lacival, mint bandázva mentünk locsolkodni. Ott egy kicsit bepálinkáztunk és a süteményen felül szép kis piros tojást és 1 Ft-ot is kaptam.

Még a Klárit locsoltam volna meg, de ők nem jöttek le Dömsödre.

A napocska csak elvétve süt ki és az idő meglehetősen hűvös. Jól esett visszatérni a jó meleg házba.

Kicsit írtam a blogot és Duolingóztam.

Az idő odakint hűvös (13 C), ezért idebent begyújtottam a cserépkályhába, hogy a központi fűtésnek ne legyen nehéz dolga elérnie a benti 21C fokot. A tűz nehezen indult be, de végül sikerült.

Ebédre megettem a maradék sült csirkecombot egy (húsvéti) kemény tojással és egy kis kék-sajttal.

Ebéd után nekiláttam a leáztatott bélyegek kiteregetésének és lepréselésének.


Az esti lefekvés után olyan problémák jöttek elő, hogy már azon gondolkoztam, hogy mindent összecsomagolok és bementőzöm magam az éjszakai ügyeletre. Azután egy kicsit javult a helyzet és arra gondoltam, hogy ezt holnap reggel nyugodtabban újra tudom gondolni, de a pánik minden jövőbeli részletet végiggondoltatott velem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése