2016. március 22., kedd

Éjszakai bagoly

Kora hajnalban (3:35) az a rossz érzésem támadt, hogy Áron nem alszik. Bementem a szobájába és a notebookot bámulta, miközben a fülhallgató a fején volt.

-           Áron, ha csak azért vagy beteg, hogy ne kelljen iskolába menned és orrvérzésig Internetezhess, akkor ebből se gyógyulás, se Bristolba repülés nem lesz.
-           Apa, felébredtem és nem tudtam elaludni.

Persze, mivel éjjel fent volt, ma az egész délelőttöt végigaludta.

Egyedül kellett reggeliznem, mert őt meg nem volt szívem felébreszteni.

Délután ½ 3-kor felébredt és kérte, hogy készítsek neki REGGELIT! Mondhatom szép kis Wirtschaft.

Gyorsan készítettem egy sok tojásos rántottát, mellé vitaminbombának paradicsom, újhagyma, retek, cékla és rukkola és egy nagy bögre langyos mézes tejet.

Felhívtam Norci barátnőjének anyósát, aki ugyanazon a járaton fog repülni szombaton Londonba, hogy egyeztessük, hol és mikor tudunk találkozni. Pénteken este vagy szombat délelőtt fogom újra hívni, mert akkor már Magyarországon lesz.

Közben szerettem volna, ha Áron is felírja a mobil telefonjába Jónásné elérhetőségét, de a telefonját Dömsödön hagyta. Ezen azért bosszantottam magam nagyon, mert a vasárnapi indulás előtt már három órával korábban kértem, hogy mindent alaposan gondoljon át, miket kell vinnie Bristolba. Én már mindent becsomagoltam az autóba és kiálltam, amikor ő még Internetezett.


Norci Viberen keresztül javasolt egy homeopátiás szert Áron torokfájására (homeogen), amit rögvest ki is váltottam. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése