2016. március 25., péntek

Készülődés a holnapi Budapest - Bristol repülő útra

Korán ébredtem és még reggeli előtt megnéztem, hogyan állnak a palántaneveléseim. Az egy hete elültetettek már kibújtak, a tegnapikat pedig csak pótfölddel és vízzel kellett ellátnom. Amiket kitettem az ablakpárkányra azok valószínűleg szenvedtek, mert alájuk tett tálcában reggel megfagyott a víz.

Áront csak akkor ébresztettem, amikor már elkészült a reggeli.

Most egyszerre két dolog ment tönkre. Áron telefonján nem működik maga a telefon. Kivettem belőle a SIM kártyát és áttéve egy másik kütyübe kiderült, hogy azzal van a hiba.

A másik, amivel probléma van az a notebook töltője.

Elindultunk Kiskunlacházára a férfifodrászatba. Ákos mind a kettőnknek megigazította a loboncát. Áron nagyon csinos lett.

Visszafele jövet beugrottunk Imréhez, aki egy-két próbálkozás után megállapította, hogy a notebooknak semmi baja, hanem a hálózati töltő ment gallyra.

Az új töltő (6900.-). Minden rendben.

Itthon megebédeltünk. Egyedül Manna az, akinek se a száraz kaja, se a nedves kaja, se az a csirkemaradék, amit még otthonról hoztunk se a frissen készült csirkeaprólék nem kell neki. Csak ki szeretne menni, de már nem lehet, mert lassan indulunk haza.

Este otthon Áron csak Internetezett és nagyon nehezen kezdett a bepakoláshoz, de azt mondta, ne izguljak, minden be lesz pakolva időre.

Beszkenneltem és kinyomtattam Áron igazolványait egy lapra, amit általa aláírva holnap el kell vinnem a Maros utcába a tulajdonos változások miatt.

Áron lement péksüteményekért és felvágottért, hogy készítsek neki a holnapi útra szendvicseket.


Emőke átjött és egy kicsit elrendezte, majd elküldte aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése