2016. április 14., csütörtök

Áron még az órán is kütyüzött

Sajnos a tegnapi késői villanyoltás miatt Áron elaludt és 7:24-kor mentem be a szobájába, hogy azonnal keljen fel és semmi percen belül induljon.

Én csak nyolckor keltem és nagyon összeszedett módon készültem az indulásra.

Ma van az utolsó injekciós nap, de már simcumárral együtt.

Késztettem egy gyors reggelit.

Manna szinte egyfolytában nyávogott, hogy le szeretne menni, amiről csak úgy tudtam lebeszélni, hogy betettem a hordozókájába, amitől megértette, hogy Dömsödre megyünk.

Levittem Mannát és a cuccokat az autóba. Vettem egy doboz Detralex-et a Gyógyszertárban.

10-kor már indultunk. Irány a TESCO. Először leadtam a PET palackokat, majd elindultam vásárolni: (Ásványvíz, Unikum, csirkeaprólék, pulykaszárny, sajt, tartja, nápolyi, cserepes petrezselyem és bazsalikom, Piroska és Cappy).

Az időjárás borongós és csak nagyon ritkán süt le a felhők között a nap.

Leérkezve Dömsödre, a csavar üzlet felé kanyarodtam, mert az Ili székeihez kellettek csavarok és a kapun belülre térve megcsodáltam a smaragdfáink rügyeit és levélkinövéseit.

Nekiláttam a petrezselyem és a Bazsalikom elültetését, majd rendeztem egy nagy locsolást. A későre tolódott ebédre megettem a szecsuáni lehozott maradékát.

Délután kaptam egy levelet Rita nénitől, miszerint Áron még az órán is kütyüzött, ezért elkobozták tőle a mobiltelefonját. Azt írták, hogy az osztályban egyedül Áron az, aki nem érti, hogy az órán nem szabad a mobiltelefont használni. Ettől olyan pipa lettem, hogy azt írtam Emőkének, hogy Áron ne jöjjön Dömsödre, hanem csomagoljon és költözzön el otthonról.

Még ma hozzákezdtem Ili székének a megerősítéséhez. Most már kezdtem érteni, hogy asztalos miért akart ezért a melóért 4-5000.- forintot kérni. Nagyon sziszifuszi meló, de szerintem az eredmény jó lesz. Soll man aber nicht loben den Tag bevor Abend.


Este nem találtam sehol azt a Zinnat antibiotikumot, amiről azt hittem, hogy lehoztam Dömsödre, ezért büntetésből azt írtam magamnak elő, hogy holnap reggel (BUSSZAL) hazamegyek érte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése