2016. április 22., péntek

Újra Dömsödön, de már Rogánékkal

Áron időben indult és elvitte magával a pizzájának a maradékát, meg egy gyümölcsös Activiát.

Adri telefonált nyolc óra után, hogy most vágnak bele az új autóvásárlásba, amelyik lehet, hogy használt lesz, de Zsolti hallani sem akar francia autóról, Dusterről pedig pláne nem, mert az olyan Dacia-s.

Ági másik szállítója is telefonált, hogy akkor el kellene mennem a gyerek hintáért legalább a Keletiig. Mondtam, hogy az nekünk legkésőbb ¾ 2-kor lenne jó, mert ½ 3-kor már indulunk Dömsödre.

A hasmenésem nem akar múlni, így amikor lementem a tejért, előtte bementem a gyógyszertárba és vettem egy dobozka széntablettát. Ha ez nem egy vírus, akkor valószínűleg használni fog.

Reggelire is csak óvatosan készültem, hogy egy kicsit pihentessem a gyomrom.

Elvégeztem a Duolingó mai adagjának a nagy részét és elkezdtem az írószer tartó felszerelését az íróasztal fölötti polc alsó traktusára.

Befejeztem a Duolingó mai adagját.

Rogánék írtak, hogy nagyon jól érzik magukat és Sashka valamilyen csirke kaját készített.

½ 3-kor elkezdtem lerámolni a cuccokat az autóba. Nem sokkal később Áron is hazaért. Mannát is betettük és 3-kor indultunk.

A TESCO-ban nem sok mindent vettünk, viszont utána átmentünk az Intersport-ba és ott találtunk megfelelő szeleptűt Áron focilabdáinak a felfújásához.

Áron kérte, hogy vegyem meg neki a Rick Riordan: Az Olimposz Hősei 2. és 3. kötetét, aminek szívesen tettem eleget.

Hamarosan megérkeztünk a bázisra. Rogánék nagy szeretettel fogadtak és elmondták, hogy kedd óta milyen jól érzik magukat Dömsödön. Beszámoltak néhány apró élményükről.

Bedobtunk egy unikumot a nagy találkozásra.

Áron ragaszkodott hozzá, hogy a focilabdája felfújásával kezdjem.

Gyorsan meglocsoltam a smaragdfákat és az ültetvényeket.

Áron nagyon nehezem közeledett feléjük, mert zavarta, hogy nem tud velük kommunikálni. Később, amikor összehoztam Jacob-bal, hogy focizzanak, az már mindjárt simábban ment. A focimeccshez Rogan drukkolt a leglelkesebben.

Este még megbeszéltük, hogy reggel csapatostul megyünk a piacra, csak az indulás sehol nem kapunk alapanyagot. időpontját illetően volt egy kis széthúzás reggel 7 és délelőtt 10 között. Végül a 9 órai indulásban jutottunk konszenzusra.


Úgy szerveztük az életünket, hogy őket a legkevésbé kelljen kizökkenteni a kedd óta megszokott üdülésükben megszokotthoz, hogy Áronnal mi ketten a Lakókocsiban alszunk majd. Eleinte egy kicsit fázunk, de a hősugárzós ventilátor hamar bemelegítette a huzikát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése